به نظرت میتونیم الکلاسیکو برگشت رو تو کاتالان ببینیم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرت میتونیم الکلاسیکو برگشت رو تو کاتالان ببینیم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن از یکی 2 تا گذشته فکر کنم روزی 7 8 تا فرم میزنه با انواع درجات ریسک (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اشتباهی کردم سویا رو زدم(sm25)
منم فیلمُ دوس داشتم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رستوران خوب بود اون سکانس آخر که بسته بودنش به گلوله هم دوس داشتم(sm120)
ولی وقتی میدیدم یادم اومد دیده بودم ولی یادم نبود چی میشه
از اون صحنه که رفت با زبون تکون دادن مخ بزنه فهمیدم دیدم(sm2)
(sm120) اصن كسي نميدونه دنگ شو چيهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر ميكنن اسباب بازي ِ (sm2)
(sm59)نقل قول:
اشتباه کردیم بایرن رو اور نزدیم (sm120)
یه کم توکل داشته باشیم چرا نشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که پرسیدم گفت دنگ چی؟؟ چی بوده؟؟ کی گفته (sm2)
(sm2)نقل قول: