اینو بیشتر دوست داشتم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو بیشتر دوست داشتم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کلا مغزت برعکسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث سلیقس دیگه..شخصیت این خبرنگاره روم تاثیر گذاشت..رو تو نذاشت؟نقل قول:
(sm50)
ممر بذا فقط با کیون بپره روش(sm2)
لاشی از چیزی خبر نداره اومده تز میده خدایا اینا دیگه کی هستش جمع کن باووووو(sm2)
الی دیوث بیکار مفنگی لاشی تو سر کار و اینا نمیری فقط بلدی بخوری بخوابی حیف نون(sm2)
الان اون شخصیت پردازی داشت ؟ والا من چون قبلیو دیده بودم این یکی برام عادی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمز فیلمو بهت گفت دقیقه 90 خداییش شوکه نشدی ؟ همه فک میکردن ببین کیه به این خبر داده کل سازمان سیا زیر سوال رفت حاضر شد جمعا 10 سال دیگه ام بره زندان فقط بخاطر اینکه سیا همیشه خودشو زیر ذره بین احساس کنه
خدایا خودت صبر جلیل عنایت کن صبا سینجول شبا هم این ترک سرتق
محسن: خو الان که چی؟ (sm98) واسه خودم پپسی باز کنم؟ (sm98)(sm2)
حالا اینا به کنار حقیقت محض و این کیل مسنجر چه ربطی به جاده مالهالند داشت که گفتی بشین بببن..حالا باز من بگم ژانرش فرق داره دست میگیری هر هر میخندی..اگه منظورت شوکه شدن یه فیلمه که بازم نوع شوکه شدنشون فرق داره..نقل قول: