بشین بینیم باووووو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بشین بینیم باووووو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی گفتم ربط داره (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله ندارم باز بگم چی گفتم اون موقه
عه بچه ها عه (sm70)
قشنگِ؟ هنوز ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اون یکی چیه که گفتی اون یکی هم دیدی؟
پسریم امار مادربورد ازراک رو برام بگیر با این برند اشنایی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پردازنده گرفتم 3240
شب ها درازه ....(sm50)
چی پدریم ؟ azrak?نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من فکر کردم داری مقایسه میکنی..منم یادم نیست چی گفتی ولی یادمه فیلم یعنی این دو تا اون چرتهنقل قول:
نه فیلم معمولیه اونقد شاخ نیس به یکی بگم برو بگیر منم گفتم فقط دانش کردم بخاطر اینکه اون موقه میخواستم کیفیت 265 رو ببینم چیه با این فیلم تست کردم حجمش کم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یکی هم والا اسمش یادم نیس از ویکی پدیا ورداشتم
میخوای ملی بذار براش
Asrockنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]