آلپرازولامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والیوم
هر کدوم رو گیر آوردی یه نصفه بخور ردیف میشی
نمایش نسخه قابل چاپ
آلپرازولامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والیوم
هر کدوم رو گیر آوردی یه نصفه بخور ردیف میشی
ما شا الله همه دکتر هستن اینجا برای خودشون (sm2)
این زپام مپاما درد میخوره ؟ اعتیاد نداشته باشه ؟ (sm2)
میلاد سرش میشه تو قرص هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون نسخه نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی باشه ولی تو اول باید به خوابی (sm51)
بستگی داره چقدر مصرف کنی و تو چه حالتی مصرف کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نسخه دارم البته اینا نیستن تو نسخه ام خیلی قویتر از اینارو میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی راحت میتونی گیربیاری ، میگردی یه داروخونه که متصدی جوون باشه رو پیدا میکنی با یه حالت رنجور میری تو میگی واسه پدر یا مادر میخوام
برای خوابیدن همین که گفتم لورازپام برای نخوابیدن هم شیشه خوبه البته شیشه اصل ژاپن اگر گیرت بیاد(sm70)
خب این میگه عوارض نداشته باشه یعنی اینکه اعتیاد نداشته باشه شاید بخواد هفته ای چند بار استفاده کنه ولی پیشنهاد من همونه به روش طبیعی استفاده کن (sm2)