(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عجب خر تو خریه تو سایتا کامپیوتر قیمتا رو هوان معلوم نیس کی به کیه
ملت بفهمن چقد تهرون ارزونتره دیگه از شهرشون نمیخرن از اونجا میگیرن فقط میبرن میندازن جلوی یه شرکتی اسمبل کنن (sm120)
اسمش به گوشم نخورده ولی سوال می کنم برات (sm19)نقل قول:
چه مدلیشو می خوای بگیری ؟
چطوری مهندس؟اون یکی حقیقت محض..جفتشون تقریبا از رو داستان واقعی ساخته شدن..جفتشونم تقریبا سیاسین اگه حوصله سیاسی دیدن داری بد نیست خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدلش انتخاب نکردم هنو کلا برندش برام سواله همه سایتا زدن چن ده هزارتومن ارزونتره با همون امکانات مشابه که من میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام ببینم این اختلافش با گیگا msi asus بخاطر برنده یا کیفیتش
فنلاندی 1080 کم حجم هنو نیومده نمیدونم همینی که گذاشتم دان کردی یا نه هنوز
خوب بودجتو واسه مادربرد بگونقل قول:
نمودی 200نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم فقط برندو سوال کن وسلام
بیا و خوبی کن چه اسکلیه می خوام تو رنج قیمت مقایسه کنم (sm165)نقل قول:
فدا خانم معلم (sm10) حالا فعلا همین کیل د مسنجر که دارم ببینم اگه حال کردم اونم دان میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]