اینا همینان که اسلام دروغینو نشون مردم میدن ولی مردم نباید گول بخورن
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا همینان که اسلام دروغینو نشون مردم میدن ولی مردم نباید گول بخورن
من به معاویه ع معتقدم ، سعی کن توهینی نکنی وگرنه به عقایدت توهین میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا آدم میکشن بد میگن دیدین اسلام این کارو کرد نمونش داعش اینارو آمریکا آورده مثل بن لادنن دیگه
واقعا که خیلی باحالید.حوصله زیادی دارید که سره این چیزا بحث میکنید؟
من با جون سعید نمیتونم بازی کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تاپیکه مازیار فلاحی چرا خوابیده؟
یعنی اینقدر این بنده خدا داغونه؟(sm30)
البته البومشو هنوز دان نکردم (sm59)
زننده ی تاپیک از روز انتشار پا تو سایت نذاشته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوب تاپیکیه.من حوصلم سر بره میرم پست 125 و 128 رو میخونم یه 5 دقیقه میزنم زیره خنده شاد میشم(sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
به دیدنم که میای برام شراب بیار
که مزه مزه کنم نفس کشیدنتو
برای تشنگیام یکم سراب بیار
که باز دوره کنم خیال ِ دیدنتو