نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخير روزه ت باطل نميشه ريه ت ....(sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخير روزه ت باطل نميشه ريه ت ....(sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهاااااااااااااااااا يادم نبود از اين كارام ميكنه (sm30)(sm30)(sm30)
من کل زندگیم رفته به فنا ریه که چیزی نیست دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن شغل اولش همینِ (sm120)نقل قول:
ماوي جان ظاهرا 13 تير يه تراك از آلبوم بهرام مياد بيرون درسته؟
من خيلي كاراشو دوست دارم (sm50) افسوس واسه تو اي دل ساده (sm50)
شیخی به زنی ف.اح.شه گفتا مستی؟
.
.
زن ف.اح.شه گفت.بله!چطور؟
شیخ گفت.هیچی.همینجوری گفتم.سیگار بکش روش میچسبه
کل آلبومش 13 تیر میادنقل قول:
پادشاه رپ که میگن همینه دیگه
نقل قول:
(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت (sm2)