[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اگر میخوای ارسالات زیاد شه بگم یه دو هزارتا بندازن روش
(sm118)نوامبر کلی البوم میاد
فک کنم اشترم رفت بازی بارسا ببینه
کاسه ی داغتر از آشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه استاد اندیشه اسلامی داشتیم میگفت من تو اتاق خالی هم میرم سلام میکنم ، ثواب داره
گلاب هم معنی میده ، مثلا میخواسته بگه من مرده هستم و واسه سر قبرم گلاب بیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنه بارسا نبره یه کم بخندیم (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آلبوم بعدی محسن ، شعر صفا ؛ جنگل (sm25)
چشم وا کرد و دید چیزی نیست٬ دید چیزی بهجز سیاهی نیست
روبرویش فقط سیاهی بود روبرویش فقط سیاهیدید...
میگما سلیقه من اومده پایین یا این فالش احمدوند خفنه که من اینقدر باهاش اینقدر حال میکنم؟(sm148) (تو کله آلبومش فقط همین 1 ترک رو گوش میدم)
میلاد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]