فقط این یه تیکه مخ منو پریود کرده (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط این یه تیکه مخ منو پریود کرده (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یه خط تلفن دیگه بخرم ! میشه از طریق اون از این جشنواره شاتل استفاده کنم ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خط تلفن ثابت قیمتش چنده ؟ (sm120)
50 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ارزون ! من فکر کردم 100 تومنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فنا رفتم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق صدای محسنم ولی چنگیز منو دیوونه کرده (sm88)
صدای محسن (sm50)
چه دردی میکشه عاشق فقط پاییز میدونه (sm74)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته یادم نمیره رو چجور میگه (sm50)
از بی حس ترین کلمات حس در میاره
از وقتی بیدار شدم قفلم رو " تریاق " (sm171)
(sm1)نقل قول:
پوزخند اسب کالسکه ست و گاری (sm172)
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
(sm50)
اینجوری بزنی تو امضا قشنگ تره (sm120)
تنظیم پریشان (sm19)
درست شد (sm10)نقل قول:
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زاپاس هم تیزرش قشنگ بود (sm120) بعد بریم ببینیم
نوکرم (sm51)نقل قول:
خورشید بیخیال ... (sm50)
آلبوم ماکان خوب و قابل تحمل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تاریخش تموم شده ولی فک کنم بدن بت 49 تومن 1 ساله 20 گیگ 2 تا 7 رایگان نامحدود ..
آرش افشین به استقلال تهران پیوست (sm131)
چون یاد تو میارم .. (sm74)
ریدین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواجه کنسرت با آهنگای آلبوم جدید ..
تهیه کننده هارو (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب تیپی داره هادی حسینی (sm120)
(sm3)
میگم این شکلکه داره چی کار میکنه اون که معلومه داره در میزنه اون یکی چی کار میکنه (sm2)
نقل قول:
رفیقم آرایشگاه داره دیرو میگف امید ابراهیمی اومد گف مه میره بزن با لهجه ..
بعد بهش گف چی شد تیمتون امسال اینا ..
(sm2) بر میگیرده میگه ول کن بابا کیون لق استقلال .. :l
این چه اروری هست دهن منو سرویس کرده
(sm2)
اکتیو کن ..
وین 7 شیه چنج بده تن 1oyus ..
میگفت ما مرغ شامیم حالا یا بزم عروسی یا مجلس سوگواری (sm50)
به زودی خبرای خوبی برامون داره .. (sm59)
چجوری اکتیو کنم فوکی ؟؟ 10 بار اکتیوش کردم