ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﺮﺩﻩ !
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﺮ ﻧﺎﻫﺎﺭ ﺩﺳﺘﻢ ﺧﻮﺭﺩﺑﻪ ﺑﻄﺮﯾﻪ ﺁﺏ ... ﻫﻤﺶ ﺭﯾﺨﺖ ﺭﻭ ﻏﺬﺍﺵ !
ﻫﺮﮐﯽ ﺑﻮﺩ ﯾﻪ ﭼﮏ ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻮﻧﺪ ﺯﯾﺮﮔﻮﺵ ﺑﭽﺶ !
ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﻨﻮ ﻧﺰﺩ !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺸﻘﺎﺑﺸﻮ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩ گاهییده شدم تا تموم شد
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﺮﺩﻩ !
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﺮ ﻧﺎﻫﺎﺭ ﺩﺳﺘﻢ ﺧﻮﺭﺩﺑﻪ ﺑﻄﺮﯾﻪ ﺁﺏ ... ﻫﻤﺶ ﺭﯾﺨﺖ ﺭﻭ ﻏﺬﺍﺵ !
ﻫﺮﮐﯽ ﺑﻮﺩ ﯾﻪ ﭼﮏ ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻮﻧﺪ ﺯﯾﺮﮔﻮﺵ ﺑﭽﺶ !
ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﻨﻮ ﻧﺰﺩ !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺸﻘﺎﺑﺸﻮ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩ گاهییده شدم تا تموم شد
سرباز ها یکی یکی از هواپیما میپریدن پایین ..
نوبت آخری که شد نپرید !
سرهنگ گفت چرا نمیپری ؟
سرباز گفت قربان مادرم دیشب خواب دیده که من چترم باز نشده !
سرهنگ با لبخندی گفت : قربون همه مادرا بشم بیا چتره منو بگیر چتر من بهتره حتما باز میشه !
چتره خودت رو هم بده به من !
سرباز با چتر سرهنگ پرید و چترش باز شد ...
همینطور که آرام فرود می آمد ناگهان یکی از کنار دستش مثل موشک رد شد و گفت . . . ماااااااااااااادرتووو گااااایی.دمم.. :|
+18
ﻓﺎﻃﻤﺎ ﮔﻞ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻧﺪﺍﺩ ﺗﺎ ﮐﺮﯾﻢ ﻓﻠﺞ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﮑﻨﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻋﺒﺮﺕ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﺗﺎﻓﻠﺞ ﻧﺸﺪﯾﻢ ﺑﺪﯾﺪ ﺑﮑﻨﯿﻢ
+18
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ "ﺍﻣﺸﺐ ﺩﻟﻢ ﮐﻤﯽ ﻣﺮﮒ ﻣﯿﺨﺎﻫﺪ "
ﭘﺴﺮﻩ ﺯﯾﺮﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﻣﻦ ﺍﻣﺸﺐ ﺩﻟﻢ ﮐ..ﺲ ﻣﯿﺨﺎﻫﺪ ﺑﯿﺎ ﻃﻮﺭﯼ ﺑﮑﻨﻤﺖ ﮐﻪ ﺑﻤﯿﺮﯼ !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر تو (sm127)
شرف بر درودت همین بازگشتت به میادینم خوبه (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون گشاد دارن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقی(sm127)
چیز دیگه نمیخوای؟(sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلوغ نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم فکر میکنم این اسم کاربری
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، واقعا میتونه دوباره اسمشو تایپ کنه واسه ورود به سایت (sm50)
(sm127)(sm19) صابر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااات ستاره سهیل(sm127)نقل قول:
خعلی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm127)
فعلا ماچ بده بعدا صحبت میکنیم(sm132)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا جون مدتیه بی اختیاری ادرار داره به اجبار سوند و کیسه ادرار استفاده میکنه، توله سگ فامیل رودروایسی دار امروز اومده با یه ماشین اسباب بازی گنده تانکر، گفته آقا جون بار نداری بزنم؟ آقا هم کیسه ادرار رو در آورده پاشیده تو ماشین گفته ببر لب باغچه خالی کن، جمیعا فقط خدا رو شکر کردیم بچه با ماشین باری نیومده آقا جون برینن توش بارنامه کنن واسه چاه مستراب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm120)
باز هم لـــ.ــر و باز هم افتخاری دیگر...
ارسال اشتباه قرصهای اشتها آور برای مردم گرسنه سومالی(sm30)
لحن مردان در صد سال پیش: گستاخی مکن زن، طعام بیاور!
لحن مردان امروزی: جوجو، ظرفا نوبت منه یا تو؟! (sm98)
از قدیم میگفتن مهمون حبیب خداست
ولی
مهمونای امروزی حبیب خدا نیستن، حبیب خدا پسورد وای فای از آدم نمیخواد... (sm142)
سلام بچه ها
بازم هاست ری..ده یا نت من مشکل داره!؟
چند لحظه یه بار قطعی داره
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی نیست اینجا ! همه چی آرومه فعلا.
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا من قطعی دارم؟؟
server not found میزنه گاهی
(sm50)
اسم دخترتون رو نذارید شادی. یه لحظه حواستون پرت بشه مکارم حرام اعلامش میکنه.
من فقظ یه بار لب خوردم اونم لبههای نون لواش بود.
داییم کلا سه ماه رفته جبهه بیست و شیش ساله هی خاطره جنگی تعریف میکنه. جالب اینجاست که تا حالا خاطره تکراری هم ازش نشنیدیم
زمان حضرت آدم یک سوراخ باعث ادامه ی نسل بشر شد و در زمان حضرت نوح یک سوراخ میتونست نسل بشر رو منقرض کنه.
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (10 کاربران و 6 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سوبرا کسی خبر نداره؟ باز میشه یا نه؟(sm138)
باز میشه ولی پولیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میتونی شطرنج بازی کنی
سه روزه برای من باز نمیشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس چرت گفتم به این پولی شدنش فکر کنم اخراجم کردن ؟!
نه با این تعییر آی پی ، نه با نصب مجدد ، نه با یوزی دوستان دیگه ، نه به هیچ جور باز نمیشه
پیغام: ارتباط با سرور امکان پذیر نمی باشه... را میده
* به جهنم که باز نمیشه آدم به کار و زندگیش میرسه !!!!!!!!!!!(sm160)
(sm10)(sm93)نقل قول:
(sm200)نقل قول:
(sm50)
آفا یکی اینو کات کنه برای آواتار لازمش دارم (sm25)
انقدی که تو اینجا فاز دپ داری
مهران دراگون نداشت (sm132)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]