منظورت که عن دیشه نیس(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورت که عن دیشه نیس(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ساند کلاود گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم این روزا حالِ خوبی نیست (sm50)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دود میشه کلمبیا هر روز ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سفر کردم از ترانه شدن(sm50)
چرا ساسان جان منظورم خودشه...شاید اوایل اذیت میکرد ولی الان بعد یه سال کاملا راضیم...3 تا 9 رایگانه و جالب اینجاس که افت سرعت ندارم تو این 6 ساعت
این لنترن بازم سرعتش اومده پایین...باید تا ورژن جدید صبر کرد(sm98)
سمت شما شاید اینجوری باشه..امشب خونه دوستم بودم سرعت اندیشش داغون بودا....من ی دو هفته اندیشه بودم داغون بود تخلیه کردم..سرویس خوبی حداقل تو رشت نمی ده و اکثرا ناراضی هست چون تقریبا اکثرا اینجا اندیشه دارن و ترافیک کاربری بالاس و زیرساخت نداره..نقل قول: