نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتابِ راننده گی در مستی با امضایِ خودش اولین کتابی که تزریق کردم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتابِ راننده گی در مستی با امضایِ خودش اولین کتابی که تزریق کردم (sm50)
شب مي خونه هايده جان پلى شد(sm50)
... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش نامجو هم میمرد (sm2)(sm51)نقل قول:
در رابطه با استاد حتی شوخیش هم درست نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا مى خواستم سفارش بدم تموم شده بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزو میکنم که من قبل از یغما بمیرم ...
در مورد چیه موضوع کتاب ؟! شاید برای منم جالب باشهنقل قول:
اگه مى خونه نباشه پس کجا جاى منه؟!!! (sm74)
هايده صداى خداست!!! (sm50)
میلیک بیا بزم هایده رو حداقل دانلود کن قشنگه (sm2)