از شدت خشم رفتم رو 10 تا تیم از لیگای تخمی بستم با ضریب 79(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از شدت خشم رفتم رو 10 تا تیم از لیگای تخمی بستم با ضریب 79(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من مشورت میکردی خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم مافیایی اشغال یووه (sm3)
کثیف ترین تیم تاریخ
ننگ به تو که لکه ننگی هستی برای کل تاریخ فوتبال
آره خیلی خوبه (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیش این بود امسال همه رو مفت آورد
میتونیم بازی برگشت گل گهر سیرجان و پارسه تهران رو تو تهران ببینیم ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
حاضرم تا صبح تو سری بخورم و جان به جان آفرین تسلیم کنم تا اینکه آرزوی برد بارسا رو داشته باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارُ یکسره کردی دیگه.....یا حالا یا هیچوقت (sm2)نقل قول:
چه ربطی به دعا داره؟دیگه از ایبار نمیبازه که معلوم بود بازیو میبره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm36)نقل قول: