(sm2) از صب تا حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) از صب تا حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم ورزش 3 رو دوباره رفرش کردم گفتم شاید یووه بعد از بازی گل زده باشه(sm74)
(sm2)(sm2)
مخصوصا تو که توکلت رو هیچ وقت از دست ندادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر زندگی درست و حسابی داشتیم که صب تا شب میز قمار نبودیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار بره هرچی هست و نیست (sm172)
از این به بعد فقط رو برد رم تو نیمه اول ببندید (sm120)(sm2)
آاس رم 3 : 0 كيه وو
4 ' ماتيا دسترو
25 ' آدام لياچيچ
33 ' فرانچسکو توتي
خدا کنه یکی از ضریبا اشتباه بوده باشه کل فرم ریده شه بهش (sm120)(sm50)
(sm132)شعرش باید طولانی تر میشد و بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزی بازخونیش می کنم با یه شعر کاملتر (sm118)
(sm70)باید ملودیشو حفظ کنم پس فردا اجرا دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیون گشاد تو بر نمیاد (sm120)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]