50 تومن بود من 2 تا میگرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
50 تومن بود من 2 تا میگرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان لینک ارزان قیمت فک کنم سراغ داشته باشه (sm120)
مهم نیست 10 روزم طول بکشه بفرستن خود ایرانسل م طول میده فقط دیجی کالا و مقداد زود میارن برات
سايت راستين بازار خريده بودم109تومن.الان شده 119تومن ک تااين هفته موجود مى کنه، پايين ترين قيمت رو اين سايت مى ده..
همراه اين مودم هم سيم کارت و ده گيگ نت و ده تومن شارژ همراشه...
خیلی خوشم میاد ازش .. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آى ملت، مدرنيته رو اخلاق سگ اوررد... (sm50)
اون تخم مرغ از لاى نونت(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو از نزدیک دیدی ؟
نه یادم نی .. (sm132) چطور مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ایران ساخته کیفیت به غایت تخمی اون پایه کریستالیشو ببینی ریدنت میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن ظریف طراحی شده مث یه دستگاه پرینتره ! پلاستیکشم نا مرغوب