فدات(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد ما یه کار پیدا کنیم همه شرایطش به ما بخوره (sm120)یکی معدل میخواد یکی پایان خدمت یکی تمام وقت یکی شانس یکی هم که پیدا شد همه شرایطش واسمون اکی بود طرف گفته باید ادیوس رو خورده باشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم سی دی ش رو خریدم از صبح نشستم دیدم حداقل یه هفته طول میکشه تا بشه یاد بگیریش(sm50)
خدا میگه اگر دنیا را بخواهید به شما میدهم و رهایتان میکنم .....خالی میبنده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط حسن مونده بکشه بیرون (sm120)
مخلص (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم وارد شدم (sm2)
نمیدونم فک کنم ما تو اد لیست خدا نیستیم (sm120)نقل قول:
لیگ قهرمانان رو هم یحتمل پیش بینی کنم و تمام (sm120)
ترسیدم اگه بیدار بشم خوابم بپره ... (sm81)
اگه بردی بازم تمام ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]