مهندس ترکیبو دیدی (sm120)به نظرت امیدی هست ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهندس ترکیبو دیدی (sm120)به نظرت امیدی هست ؟(sm120)
تو هروفت شانس بردتون زیاده پیدات میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Milad;325295]مورچه هامو بستن گفتم ببینم نقلش کار میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=TO FAN;325309](sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چرا کرسی شر میگی (sm70)همیشه هستم باو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچوقت نا امید نیستم ولی چون فاز کارلتو رو درک نمی کنم نگرانم
حتما چشای من مشکل داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میگم یا میبریم یا مساویه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر احتمالی وجود دارهنقل قول:
آخرین باری که رئال، بارسای صدرنشین رو توی نوکمپ برده 85 سال پیش بوده (sm77)(sm120)