[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعران و ترانه سرایان نهایی البوم
تنظیم کنندگان
پریشانی با شعری از سعدی یکی از قطعات البوم میباشد ..
نیمی از "امیرِ بی گَزند" :
قطعه/شاعر/تنظیم کننده
1.امیر بی گزند/مولانا/چاوشی
2.متصل/مولانا/چاوشی
3.پریشان/سعدی/چاوشی
4.چنگیز/یاغی تبار/صفاریان
5.آخرین اتوبوس/صفا/حسامی
6.شاه مقصود/صفا/روح نواز
احتمال انتشار البوم در سال 95
منتظر اخبار تکمیلی باشید ..
کی آلبوم میاد ؟
تاریخ ندادن همین بهار میاد یحتمل
اردیبهشت بهترین تاریخه
سالی یک البوم خودش خسته نمیشه!
دیگه از محبوبیتش کاسته میشه اگه همینجوری روند البوم بیرون دادن باشه
هر 2..3 سالی یبار بهترین زمانه
آلبوم قبلی چاوشی مهر 93 اومد این آلبوم هم احتمالا اردیبهشت 95 میاد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت شما میگی هر سال !!!!!!!!
چیزی زده حالش خوب نیست پرت و پلا میگه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاروی بی قایق با دو سال فاصله اومد این آلبوم هم دوسالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن چاوشی کنسرت نداره و تمام وقتش رو موزیک ساختنه وقتی با یه سال فاصله آلبوم میاد یعنی یک سال تمام کار کردن نه این که مث بقیه از 12 ما 1 ماه رو آلبوم کار کنه و باقیش با کنسرت بگذره (sm10)
با این حال منم دوس دارم فاصله ی بیشتری بین آلبوما باشه
امیدوارم با همین سبک شهرزاد و آلبومای قبلیش ادامه بده....پاروی بی قایق واسه محسن نبود...اصلا کاراش چند بار شنیده شد؟ کدوم کارشو هنوز کسی گوش میده؟ یه استپ بود تو سبک کاریش....بی صبرانه منتظر امیر بی گزندیم....
آهنگای شهرزاد دوزار واسه ما نمی ارزن . دو روزه خسته میشیم ازشون (sm70) هیچی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mr_black [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاروی بی قایقو هرچی بیشتر گوش می کنی باز تازگی داره (sm50) پاروی بی قایق خودِ محسن چاوشی بود .. امیر بی گزندم نصف آلبوم همینطوریه
این لامصب چقد خوبه آخه (sm50)تنظیم الکتروپاپ یعنی همین (sm118)فضاسازیای اسلو الکترو میتونه انقدرم تاثیرگذار باشه اگه نبوغ داشته باشه اینطوری
پاروی بی قایق دقیقا امضای چاوشی بود. کار جدید ولی سبک خودش. یه آلبوم فوقالعاده که هنوزم خیلیا گوش میدنش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr_black [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگای شهرزاد، به قول دوستمون گذرا هستن؛ نه اینکه بد باشن ولی مثل یه مُد زودگذر هستن... آلبومهای اصلی چاوشی ماندگارن.
شدیدا منتظر آلبوم "امیر بیگزند" هستم.. دموی قطعهی "متصل" رو که شنیدم عاشقش شدم.
ولی همونجور که میبینی آهنگهای آلبومهای قبلیش و شهرزاد بیشتر گل کرد و همه جا ورد زبونا شد اما قایق اصلا با اقبال عمومی همراه نبود...هنوز هم اسم چاوشی میاد همه یاد آلبوم متاسفم یا سنتوری میافتن یا جدیدا شهرزاد...اما کمتر پیش میاد کسی یاد قایق بیوفته...اگه منطقی باشی میبینی که حرف من درسته...اگرم احساسی باشی که هیچی...خاص بودن خوندن آهنگهای عجیب غریب نیست...محسن کافیه خودش باشه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که دلیل نمیشه از نود درصد مردم بپرسی بهترین ترک حریص میگن غیر معمولی (sm120)نقل قول:
اتفاقا همین بهترین دلیله چون یه خواننده واسه مردم میخونه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ظاهر حرف شما درسته که شهرزاد اقبال بیشتری مواجه شد ولی ماندگار نشد یه مدت سروصدا می کنه وتمام و اینکه اگه چاوشی بخواد همون روندی رو پیش بگیره که خواننده های دیگه میرن که میشه مثل همونا دیگه اسمش خاص نیست ! مثل این می مونه که مرحوم صادق هدایت میومد داستان های عاشقانه منشر میکرد یا مثلا نولان بیاد فیلم تینیچری بسازه
به هر حال هر هنرمندی مسیر فکری و طرفدارا و مخاطب های خاص خودش رو داره
به نظر من علت اینکه تعداد قطعات "امیر بی گزند " بیشتر شده یکی از دلایلش همینه که با آهنگ های شیش و هشت مخاطب عام رو هم میخواد راضی کنه
(sm2)جمله ی طلایی هفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل هر آهنگِ محسن اگه بره رو تصویر میترکونه
این آهنگا هم اگه روی تصاویر شهرزاد نبودن اتفاقی براشون نمی افتاد
کما اینکه خودِ آهنگ سنگ صبور قبل از سنتوری پخش شده بود ولی بعد فیلم همه گوش دادن . قبلش همه گیر نشده بود
این علاقه به سبک های مختلف البوم پارو فقط و فقط در حیطه همین انجمنه و در خارج از این انجمن و دنیای واقعی مردم زیاد علاقه ای به این سبک ها ندارن
حالا چند نفر اینجا خیلی دوست دارن این سبک هارو الکی جو درست میکنن که اره خیلی شنیدار داره این سبک ها ولی در واقعیت اینطوری نیست و مردم با اهنگاهی شهرزاد بیشتر خو میگیرن
از طرفی هم خیلی از سایتها و مجلات به روال نزولی و افت چاوشی توی البوم پارو اشاره کردن
من دشمن کسی نیستن و تمام چیز هایی که گفتم از نزدیک دیدم
ولی کلا چاوشی خیلی کمتر شنیدار داشته توی 3 سال اخیر
در حقیقت خیلی ها موسیقی رو توی سبک های دیگه می بینن
و طرز تفکر اشتباهی دارن
چون اگر موسیقی در هر سبکی درست اجرا بشه موفق خواهد بود
بارونی و چترت کنار هم
یعنی چقدر رگبار میچسبه
تاریخ پخش آلبوم چه تاریخیه؟
کدوم آلبوم؟
چرا در این تاپیک اینقد کتابی صحبت می کنند ؟
عاشقش شدم
در ظاهر
در حقیقت
و ...
از دوستان تقاضامندم هر از چند گاهی قوم خود را در این تاپیک مزین نمایند شاید عاقل شده و رستگار شوند
عباس معصومی - کیجا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد حسابی همین آلبومو میگه دیگه . ماه به ماه میاین سر میزنین همین میشه دیگه
چی میگی (sm25)
خب خبری از امیر بی گزند نشده که میپرسه کی میاد (sm142)
از کجا میدونی من ماه به ماه میام؟ (sm122)
موری رو میگم (sm2)
آلبوم که رفت برای بعد ماه رمضون
خیلی خوبه که از سعدی هم شعر انتخاب کرده
ان شاء الله ادامه دار باشه
در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
سعدی