[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرمایید
اخر چگونه 20 بگیرم....(sm50)
من هدفون تو گوشمه این پستچی اومد ابله نذاره بره زنگ بزنه گوشیم برم درو باز کنم (sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو اقا منم یبار به یکی گفتم اگر جوجه منو بخوری لب به جوجه کسی نمیزنی به طرف برخورد فحش کشم کرد(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفتو نشناخته بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی یه دفعه یادته املت درست می کردی رنده پیدا نمی کردی ؟ (sm2)
Bebor_Be_Name_Khodavandat(sm127)(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسایتون بعدش برات غذا آوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد سایت طرفدارا بخیر همتون اون موقع جوون بودید پشت مو فر کتونی چینی شلوار 6 جیب میپوشیدید(sm50)
کوهن خدابیامرز فولک راک میخوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا داریم پاپ گوش میدیم (sm70)
چنان بکش که پس از مرگ هزاربار بمیرم من(sm50)
فک کن ربطی داشت این حرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیییی (sm74)
من برات دارک متال میارم طرف داره حرف میزنه
یاد رپ خوندن رضا صادقی اقتادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مثال بود فرهادم میشه مثال زد کلا منظورم آینه این آثار محتوا محوره و اینم قبول کن که کف گیر ملودیای پاپ خیلی وقتها همه جای دنیا ته دیگ خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من به آلبومی به این محتوا پاپ نمیگم
تمام ترکهاش حس حال داره ایول(sm50)یکدست و زیبا
این آلبومو داره به کارای کوهن ربط میدهنقل قول:
فک کن این کارا ربطی به فلسفه ی آثار کوهن داشته باشه
الان موسقی کلا از سبکا رد شده
تو کامنتشو دوباره با حوصله بخون اگر منظورش اینبود من انگشت سبابمو قط میکنمنقل قول:
ربط ندادم مثال زدم
با هدفون چه حالی میده(sm118)
ربطی ندارن واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرهاد هم فلسفه ی خودشو داشت
محسنم فلسفه ی خودشو داره و همیشه پاپ بوده
این الی و ممر بعد هر آلبوم این بازیارو دارن گوش کنید آلبومو تئورسین ها (sm70)
اونو بشکافنقل قول:
اینارم بشکاف
هر سبکی فلسفه ی خودشو داره، پاپ هم متکی به ملودیه
از تو بعیده اینارو به هم ربط بدی
قبول کن که روسولی... بدون معجزه هستی... بلند مساله هستی... ولی بدون کتابی... تاثیر اشعار خیام بزرگ روی صفا(sm50)
هر کاری هر سبکی میتونه میتونه شعر محور باشه اینقد تف نده میخوام البوم گوش کنم تو دنبال کادر بندی باشنقل قول:
مشکل اصلی تلاش نافرجام برای ساختن ملودیه
وقتی یه آلبوم کامل رو از غزل میخوای بسازی حتما با این مشکل مواجه میشی
باز خوبه دوتاش خوب در اومده
بقیه رو باید با شعر حال کنی
این ابراهیم هم پیامبر عجیبی بوده وسط آتیش می پریده زن و بچشو وسط بیابون ول می کرده سر بچشو می بریده دو دقیقه آروم بگیر مرد (sm2)
تورا که بست به گاری؟(sm50)
اقا میخوای کارشناسی و سطح بالا حرف بزنی ولی نمیتونی پس بیخیال (sm25)نقل قول:
مگه گفتم نمیتونه باشهنقل قول:
کارای پینک فلوید مگه کم از این اجراهای دکلمه وار داره
ولی اونا کجا...
من این آلبوم و نشنیدم هنوز و کلی دارم حرف میزنم من خودم به عنوان کسی که سال ها دنبال میکنم محسن و انتظار ملودی ندارم ازش به نظر من محسن نبوغش تو به وجود آوردن حس و آن در یک لحظس من به شخصه هیچوقت احساس یه خواننده فلان سبک و به محسن نداشتم بزرگی نمیکنه ولی فرای این چیزاسنقل قول:
780 لعنتی هنوز نیورده البومو(sm77)
همشون یه مهارت داشتن ادم یاد فیلمهای ابر قهرمانی میوفته یکی دریا باز میکرده(sm59)نقل قول:
آلبومو پست میاره (sm120)
اون دو تا بیاد گوش کنیم ببینیم اصلا چی هست شاید اومدم دوتا فوشم دادم به محسن(sm70)
یه تیکه سیدی شکسته میاره میده مثل ادم نمیارن مخصوصا بدن موتوری میشینه روش وقتی میگیری میبینی جای باسن مبارکش روشه(sm50)نقل قول: