همه جا هست دیگه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صاحبش قابل است (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
همه جا هست دیگه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صاحبش قابل است (sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودمو محدود کردم ، غیر دوس دخترم با هیچ دختری کوچکترین رابطه ای هم ندارم (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سونی کلا به درد نخوره پول بدی به سونی پولت رو ریختی دور(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز اول اشنا شدیم اینو گفت نمیدونستم که همچین زدم زیر خنده (sm120)بعدا به عمق فاجعه پی بردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عین سگ داری دروغ میگی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
برو د نبال طراحی هات تو رو چه به این کارا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) یه عالمه لایک دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای واسش دوز دختر پیدا نکنی نکن اما دروغ نگو (sm25)(sm120)نقل قول:
من احساس میکنم این مهدی همون مهدی سیسکوی خودمونه .. (sm25)
من میدونم(sm2)نقل قول:
هر جور راحتینقل قول:
بازم فداتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ساختمونش جداست ... سختیش هم بیشتر وقتگیره ، وگرنه میشه با یکم فکر یه چیز خوب در آورد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 3 ترم ؟؟؟ برو بابا ، یه همکلاسی دارم که الان با اینکه ترم 8 هستش هنوز ریاضی پاس نکرده ... یعنی پایان نامه داره ولی هنوز ریاضی پاس نکرده
هر ترم میگیره و میافته (sm120) هی میگه من میخوام برم ارشد بخونم ، دکتری بخونم ، فلان بخونم ...
ما هم هی بهش میگین برو ریاضیتو همون دکتری پاس کن (sm120)
چرا میخدی فیلم اکشن دیگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جان خودم راس میگم (sm120)نقل قول:
حالا همکلاسی هست واسه مهدی ولی میتی تبریزه اینا تهران
خیلی اکشنش بالاس شب خوابم نمیبره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا فعلا سامسونگ بهترین برنده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خوشگله کپک کمتر زر بزن ..
من شاهدم چن تا دوس دختر میگرفتی به هم میزدی ..
الدنگ میتی یکی از بچه های قدیمهنقل قول:
یوزرش haris-13 بود
سجاد من تو این تعارفات و تبریکات و نظر دادن و اینا اصلا خوب نیستم! (sm120)
همیشه به لایک بسنده میکنم ولی حالا که همه دارن میگن ما هم تبریک میگیم امید که رابطتون پایدار باشه(sm174)
راستی داداشت سینگل هنوز؟؟ (sm120)
اصن میگن روی جعبه های سونی نوشتم بسیار هنگ آور و اعصاب خورد کن استنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی z1 یا z2 جون میده بری زیر آب عکس بگیری
بین من و اون فاصله غوغا می کنه(sm81)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
مهدی جون دیگه رفاقتو در حقت تموم کرد(sm120)
منم اوج همکاریو باهات تو این صحنه داشتم (sm120)
سونی فقط پلی استیشنش خوبه (sm59)
قبلن آره ولی الان خداوکیلی فقط با اینم . دوسش دارم باع (sm19)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
شاید باورت نشه ولی بچه ی 6ساله همچین گیم میزنه که من تو کفش میمونمنقل قول:
بازی نصب میکنه ، کرک هم میکنه تازه (sm178)
من هم سن این بودم با ذوق و شوق اردک تک تک , تک تک اردک گوش میدادم حالا با این سنش اومده اولین آلبومش رو منتشر کرده اونم تو سبک متال / راک (sm81)(sm25)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تندیستان میخواستم،تندیس اما
آتش پراکند از درون اجسادتان را
باید به عصر سنگ و آهن بازگردید
در غارها پیدا کنید اجدادتان را
واسه من اصلا عجیب نیست چون کم ندیدم (sm120)نقل قول:
کلن شرایط خوبی نیست من اگر واسه این سفر بی برگشت مریخ میدونستم ثبت نام میکردم (sm2)
ای گفتی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه دوست دخترم مثه شما انقد باهوش بود باش ازدواج میکردم !!!! (sm176)نقل قول:
یعنی عقلت در این حد برو بیشتر از این خودت رو نخدون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زشته نا سلامتی تحصیل کرده مملکتی(sm30)
زبونت زخم نشه پسر(sm2)نقل قول:
به همون عیالت بگی توی دست و بالش زیاد هست ، ایشالا جفتتون با هم خیر ببینین (sm70)نقل قول:
واقعا هیشکی جا خودش نیست (sm25)(sm172)نقل قول:
سال اینده ایشالا با هم (sm2)