سلام هادی جان کم پیدایی رفیق؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام هادی جان کم پیدایی رفیق؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مخلصم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر خوش میگذره
3 ماه میشه یه آلبومم پلی نکردم (sm74)
حتی دانلودم نکردم .(sm50)
سلام پسررررر چطورى تو!؟؟؟؟نقل قول:
دلم برات تنگ شده بود و جاى خاليت بشدت احساس مى شد(sm176)
سلام ساسان عزیز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت. منم دلم براتون تنگ شده (sm19)
چاکریم هادی جان من هم درگیر خرید اسکنر هستم امید به خدا این هفته دیگه بتونم اوکیش کنم.نقل قول:
مگه میشه کنار ساسان، صابر، امیر، سهند، رامی، علیرضا و میلاد و بقیه رفقا بود و خوش نبود؟ دلخوشی من همینجاست کنار شما (sm10)
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)
ما بدهکاریم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کسانی که صمیمانه ز ما پرسیدند
معذرت میخواهم چندم مرداد است ؟
و نگفتیم
چون که مرداد
گور عشق گل خونرنگ دل ما بوده است ... (sm50)
سیزده سال ... (sm172)
علیرضا کد فشفشه نداری ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دردمون تو ترانه جا نمیشه
وصف این حال و روز ممکن نیس
گفته بودی « یه روز خوب که بیاد ... »
اما انگار هنوز ممکن نیس
گفتم این تازه دود آتیشه
روزای بدتری شرو میشه
گفتی « دیگه چی مونده بدتر از این؟
قوز ِ بالای قوز ممکن نیس »
خم شدیم زیر ِ سقف دنیا و
قوز بالای قوزمون رو شد
خم شدیم زیر سقف دنیا و
شاهراه نفوذمون رو شد
مثل یه سگ دوندگی کردیم
مثل گوسفند زندگی کردیم
صورت و سیلی ُ یکی کردیم
آخرش حال و روزمون رو شد
بگو این قصه کی تموم میشه
چن شب ِ دیگه مونده از کابوس ؟
بسه هر چی به ما تجاوز شد
توی این روزگار بیناموس
کاش میشد از حالا بخوابیم تا
اولین روز ِ دومین دنیا
اولین روز ِ دومین دنیا
اولین روز ِ دومین دنیا ... (sm50)
احسان رعیت ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm29)
2009.04.17 State of Play
(sm50)
اثر استاد رو گوش بديد و قهقهه بزنيد(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قيافشو ديدم و ازسر کنجکاوى تو تلگرام دان زدم و ترکيدم يعنى (sm2)
خداوکیلی قیافشو دیدم بخودم گفتم اگه این بهترین موزیک سال رو هم خونده باشه دانلود نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm50)
(sm172)نقل قول:
به پسر داییم میگم چرا بهنام بانی گذاشتی عکس پروفایلت؟
میگه خدایی صداش خوبه (sm50)
همه دنبال مد تو موسیقی هستن.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد ، بابا این فیلم رو اگه نه دیدی ، حتماً به بین . . . (sm50)
2015.05.15 The Lobster
تو فيلم هم سلايق ريده، نهنگ عنبر رکورد فروش تاريخ سينما رو تکون داد و 20 ميليارد فروش کرد!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ملت کامنت دادن بودن گشت ارشاد و خوب بد جلف بهتر بودن!!! (sm50)
بدا به حالِ ما (sm50)
دنیا به دَرک رفتو دِه بی سر و سامان شد سهم من تو از آن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من تازه گی ها یه فکرِ دیگه هم می کنم :
دانلود کردنِ بهنام بانی خیلی آسون تر از دانلود کردنِ Niсcolo Paganini شده .
همه دنیایِ مردم شده تویِ موبایلِ شون ، چیزی که راحت تویِ این دست گاه بار گذاری بشه ، هر چه قدر هم که نازل و چیپ باشه ، همه گیر میشه .
دیگه کسی دنبالِ چیزایی نا یاب نمی گرده .
چیزی که در دست رسه ، تقریباً 100 در 100 پوکه !
قبلاً که اینترنت به این گسترده گی نه بود ، پیدا کردنِ یه آلبوم از داریوش با پیدا کردنِ یه آلبوم از Niсcolo Paganini به یک اندازه مشکل یود .
ولی الان که آثارِ هنر مندایِ کهنه کارِ ایرانی شده فقط محّلِّ خاطره بازی ، چیزه به درد به خوره جدیدی هم که تولید نمیشه .
کارایِ مستقل هایی مثله : مجید کاظمی و فرشید اعرابی و فرشاد رمضانی و گروهِ بی بند و کیوسک و . . . هم که : { به انتشارِ شعله یِ کبریت می رسه . }
Niсcolo Paganini هم که در دست رس نیست . (البتّه نه این که نه باشه ، مثلِ بهنام بانی رویِ موبایل طوری نیست .)
پس تنها گزینه مون میشه بهنام بانی و آرش ای پی .
همین .
عالی بود صابر(sm19)
همه این آهنگو گوش کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثرا رفقای که اینجا هستن بالای 30 سال سن دارن و زخم خورده زندگی هستن.
تنها دلخوشیشون جمع کردن آثار قدیمی هستش و با این کار عشق بازی میکنن و گرنه خودمون هم میدونم دلخوشی خاص و ثابتی نداریم فقط انجمن را داریم و عشق میکنم.
صابر جوَون های الان دور از جون رفقا شل مغز تشریف دارن داداش صابر تو فکر کردی طرف 30 سالش بشه میتونه آهنگ من تو رو دوست دارمت علیزاده را گوش کنه نه ناموسا بالای 30 سالش بشه فلش بک میزنه به قدیمی ها موزیک اصیل ایرانی دیگه داریوش و معین ستار و حبیب و قمیشی باید گوش کنه طرف 40 سال بشه که نمیتونه بشینه بی تو نمیشه یه لحظه این مردن محضه سامان جلیلی را گوش کنه.
خواننده های دوزاری مثل بهنام بانی و حامد همایون و این بچه مچه ها تا دو سال نهایت بتونن رو بروس نگه دارن خودشون را ولی بعد نمیتونن نیاز مردم را برطرف کنن شک نکن صابر
البته نا گفته نمونه احساس و سلیقه هنری نسل جوان ما رو بی تاریک مطلق داره میره و ایناها همش از برکاته .....(sm50)
(sm25)نقل قول:
قدیمی ها هیچ حرف نزاشتن بمونه
میگن تو حوضی که ماهی نباشه قورباغه سپه سالاره این ضرب المثل قشنگ مصداق خواننده های داخلی ما هستش.
به طرف میگن داداش صدات دستگاه هستش
تو پیج اینستاش هر روز یه لایو میزاره و بدتر خودشو از چشم میندازه
چرا نمیرن تو پیج معین یا ابی بهش بگن صدات دستگاه هستش به فرض اصلا بگن دایورت به چپ میکنه
باز هم تاکید مى کنم که سليقه ها ب فنا رفته در همه چى حتى غذا
همين که ملت غذاهاى فست فود ى رو ب چلوکباب و بريان و آبگوشت ترجيح مى دن يعنى فاجعه!!!!( خودم هم بعضى وقتا مى خورم حالا از سر اجبار و اختيار اما ترجيح من ى چى دگه هست)
الان پدرمادرا واسه اينکه دهن بچه رو ببندن با سيب زمينى و پيتزا و.... تموم مى کنن حالا بماند که مادران جوان امروزى ب گشاديسم دچار شدن!!!!
ساسان نمیدونم چه بلای عظیمی داره سرمون میاد غذاها به فنا رفته ساعت خواب هامون تنظیم نیست زود عصبی میشیم حوصوله ی توضیح دادن به کسی را نداریم
نسبت به همه چیز بی تفاوت هستیم بدتر از همه هدف مهمی نداریم ببخشید که جمع میزنم منظورم از نداریم کلی هستش اکثرا مردم هستش بی ادبی یا سئو تفاهم نشه.
شاید هم من اشتباه میکنم ......
ميثم حرف حق مى زنى و بايد واقعیت رو قبول کرد
امشب از اون شب هاس که دلم گرفته و حالم خرابه بدم خرابه (sm50)
سلاااام ،، هر چند خیلی دیر جواب دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله امپراطور پاپ ایران (sm127)
کسی هس بحرفیم ؟ :|
دیوونشم ،،نقل قول:
همه زندگیمه (sm127)
فک کنم منظورت اتودایی باشه که هنوز از مرتضی مونده ........خب دارم همشونقل قول:
همه ی کاراش بی نظیره
نمیشه امتخاب کرد ...اصلاااا
هر چی که تا حالا اومد رو دارم ..نقل قول:
زیادن ...