اوهومنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برگشت هم ببره بعدش بره تیم های آسیای شرقی ببازه اشکال نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
اوهومنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برگشت هم ببره بعدش بره تیم های آسیای شرقی ببازه اشکال نداره
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرسه احتمالا...
کفشگریم اضافه شه خط هافبک
حس میکنم شانسی میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بازی شوخی شوخی خوب کرد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درواه با نبدی نیست بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبخت روحیه نداشت قبلن
خلیج عربی(sm2)
کفشگری که هر دو تا بازی رو از دست داد اما گابریل شاید برسهنقل قول:
نگرانی نداره! اگر بتونن یه گل زودهنگام بزن عالیه ولی من فکر میکنم برانکو در گرفتن تسای بدون گل استاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خودش روحیه است لا مصب(sm2)نقل قول:
خدا کنه!نقل قول:
بتونن 90 دقیقه نگه دارن فقط