(sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن کیست کز روی کرم با ما وفاداری کند
بر جای بدکاری چو من یک دم نکوکاری کند ... (sm50)
اول به بانگ نای و نی آرد به دل پیغام وی
وان گه به یک پیمانه می با من وفاداری کند ... (sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم گره نگشوده ام زان طره تا من بوده ام
گفتا منش فرموده ام تا با تو طراری کند ... (sm50)
دلبر که جان فرسود از او کام دلم نگشود از او
نومید نتوان بود از او ، باشد که که دلداری کند ... (sm50)
شرمساری (sm81)
پ.ن : سگ تو روحت محسن (sm50)(sm74)
پشمینه پوش تندخو از عشق نشنیده است بو
از مستیش رمزی بگو تا ترک هوشیاری کند ... (sm50)
زان طره پر پیچ و خم سهل است اگر بینم ستم
از بند و زنجیرش چه غم آن کس که عیاری کند ... (sm50)
با چشم پرنیرنگ او حافظ مکن آهنگ او
کان طره شبرنگ او بسیار طراحی کند ... (sm50)
هی تنگ دستی تنگ دستی تنگ دستی
چشماتو رو هر چی دلت می خواست بستی
(sm81)
می بینم که از مستمندان جامعه هستی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا در جوار من خودم پرداخت بکنمت (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)(sm2)
(sm80)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به دور از شوخی دمش گرم ! آلبوم های دیگه همش پر شده ار دوستت دارم و عاشقتم و بیا بغلم و این دری وری ها (sm25)نقل قول:
محسن می دونه درد اصلی جامعه چیه (sm50)
کیست که نداند(sm120)نقل قول:
بیش از 100 بار (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شاه مقصود چی ؟نقل قول:
نفس کشیدن تو قوطی در بسته
از این که پروانم مکدرم می کرد (sm50)
68 بار (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام ناظری - سخن تازه ... (sm81)
بچه ها ماه رمضون امسال جز ماه عسل و پادری دیگه کیا کجا تیتراژ خوندن؟
علیزاده هم خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال برادر محمد علیزاده
این کدوم برنامه ست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر
وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد ... (sm50)
قاطی کردم (sm2)نقل قول:
میگم این کدوم پلیره ؟ (sm70)
حجمم الان تمام شد رفتم 1 گیگ گرفتم (sm98)
Wrong Turn 6 Last Resort 2014 (sm3)
آخریه... بالاخره داره تموم میشه (sm81)(sm3)
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میفرستم (sm120)
(sm3)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کم مونده بود ایسلند ببره که این پیش بینیمم غلط در بیاد (sm209)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm74)
یک صفر زدم به نفع ایسلند(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه کسی گل نزنه(sm41)
پرتغال جلوی این ایسلند زاییده بود معلوم بود این بازیم ایسلند میبره(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)
دارم از سرزمین داغ دیده م از این خاک پر از پرواز میگم
هنوزم زیر بارون گلوله س دارم از غربت اهواز میگم
هوا هر روز بدتر آب کمتر تمام کار مردم انتظاره
مگه میشه نشه کاری واسش کرد واسه خاکی که اینقدر درد داره
آخه تا کی واسه حال هوامون قراره رد بارونو بگیریم
واسه آبادی یک جای دیگه نباید جون کارونو بگیریم
تویی که عمرتو تو جنگ بودی تو که با گاز خردل آشنایی
خدایی این هوای غرق در خاک چه فرقی میکنه با شیمیایی
یه شهری که طلا توی رگاشه بزار خون تنش خرج خودش شه
یه خاکی که به دنیا نفت میده بزار چند قطره شم خرج خودش شه
آخه تا کی واسه حال هوامون قراره رد بارونو بگیریم
واسه آبادی یک جای دیگه نباید جون کارونو بگیریم
(sm74)(sm50)
(sm54)نقل قول: