(sm2) لاری پور رو شادی کراش داشته
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) لاری پور رو شادی کراش داشته
(sm2)
(sm75)
تصویر شادمهر تنها تصویریه که بیشتر شنیدنیه تا دیدنی
به نظر دوستای شادمهری قلب من کار ضعیف آلبوم هست نسبت به بقیه ولی توی رادیو تا الان حدود 20m بازدید زده بالای 36000 نفر پسندیدن کار رو و فقط 2000 نفر منفی سایت های دیگر همین طوره و فیدبک بشدت مثبته کامنت ها و...تقریبا جاهایی که دیدم بالای 95-97% پسندیده بودند اگر به جامعه آماری توجه کنید میبینید باز هم موفق بوده...
این آلبوم هم داره پلی میشه و از صدا و تحریرهای شادمهر لذت میبرم
فقط ای کاش اعتراف یا یه موزیک با آهنگسازی و تنظیم خودش تا قبل از عید بده بیرون... دقیقا مثل گمت کردم بی سر و صدا
اونایی ک میگند آلبوم خوب نیست مشکلشون آلبوم نیست مشکلشون عوامل آلبومند. .بهتره ب اسامی توجه نکنید و از هنر خود شادمهر تو آلبوم لذت ببرید
اعتراف واسه من سختره از این مردن
خاطراتت دلمو تا کجاها میبردن
خخ اینو نگا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس و مستر آلبوم کار مَمَد فلاحیه؟
دیگه هرکی اینطوری عکس انداخته هیچکس نباید بندازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اینا احساس میکنن که شادمهر ازشون کپی کرده
احساساتشون جریحه دار شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم تنظیم کننده ها خودشون انجام دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا هم همه رو سعید زمانی
فربد اینو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستاگرام حسن یوسف عکاس رامین بی باک هستش
ببین چی گفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه آیتیونز اورجینال
مطمنی درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توکانال شادمهر هم زده
البوم تصویر قابل دسترس در ایتونز
yesssssssssssssssنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بزار یواش یواش دسته گل های دیگه این رو میشهنقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میدادن آرش پاکزاد... تخصصش خیلی خیلی بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)بهش فرصت زیاد دادم
(sm9)
چه غمی تو آهنگ تصویر هست
فربد تصویر واقعا عالیهنقل قول:
من خیلی دوست دارم این ترک (sm74)
واقعا تصویر را عالی اجرا کرده با این ک شعرش اصلا وزن درست حسابی نداره ولی شادمهر عالی درش آوردهنقل قول:
خالق متن ناب ترین ترانه های شادمهر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته کاری ازش منتشر نشده
البته حس میکنم دیگه ذوق و قریحه اون دوره توش نمونده باشه
یه روزی شاید بشه باز همکاری کنن امیدوارم ...
مسعود متراژ ترانه ها چطور بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم از روزی که اومده دارم گوش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوندنش همش مجاب میکرد دوباره گوش بدم
حس کردم وکال محوره و بعد که کلی به آلبوم نگاه میکنی به همین نتیجه تجربه جدید تو صداش می رسی
من با اکثر آهنگاش ارتباط برقرار کردم
شاید اگه میخواستم به دید گذشته و مقایسه نگاه کنم نمیتونستم ارتباط بگیرم ولی به دید یه کار جدید دارم لذت میبرم
امیدوارم اگه از آلبوم دادن منصرف شده حد اقل سینگل بده
چند وقت پیش یه ویدئو تو کنسرتش دیدم که میگفت یه تور تو ایران میذارم و دیگه میرم پی زندگیم
خیلی طول نمیکشه
امیدوارم یکی دو سالی فاصله بگیره و با انگیزه برگرده
شاید رسیدن به این جایگاه تو این سن و سال اشباعش کرده و نیاز به انگیزه جدید داره
امیدوارم یه راهی بشه برگرده ایران
همین برگشت انگیزه میده
از نظر من خاموش شدن شادمهر مثل افول یه ستاره بزرگ و پر نور تو شب کم فروغ آسمون موسیقی ایرانه شایدم ماه
اره اگه بشه بیاد ایران خیلی خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه سنی هم نداره بخواد خداحافظی کنه
خیلی جوونتر از ابی داریوش و گوگوش و سیاوش چرا باید الان خداحافظی کنه
میدونی من نه موافق بودن این گروه شادمهرم نه مخالفنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی سفید نیست همه چی سیاه هم نیست
سفید و سیاه قاطیه تو یه سری چیزا بیشتر تو یه سری چیزا کمتر
جو انجمن موزیک باران همیشه خاص و متفاوت تر بوده از همه جا
اگه شادمهر پاپ استار بقیه طرفدارا بود که الان خواننده شون تو مارکت هست حلوا حلواش میکردن
بعد آلبوم سعی کردم زیاد نیام تا امشب
قبل اینکه بیام هم تو اینستا پیج شادمهر عوامل آلبوم بیا 2 و ... رو نگاه کردم
میتونم بگم بالای 90 درصد راضین از آلبوم
اما اینجا اینطوری نیست چون سطح سلیقه و درک اینجا بالاتره به نظر شخصی من
اما به این نتیجه رسیدم بالاخره بقیه جا ها هم جامعه آماری محسوب میشن دیگه
در کل این آلبوم تا اینجا رضایت بالای 70 درصد شنونده ها رو جلب کرده به مرور این عدد می رسه به 90
همون طور که طرفدار و تجربه کن رسید
واسم سوال پیش اومد اگه شادمهر شد اونی که ما میخوایم
خودش ساخت تنظیم کرد اجرا
نشد اونی که فک میکردیم
همین جامعه آماری که الان میگن راضی هستیم
ناراضی بیان بگن برگرد با فلانی کار کن چی ؟
نمیگم این میشه یه احتمال هست دیگه
شادمهر همیشه خلاف جهت آب شنا کرده
اسطوره جریان سازه
همین کارا رو کرده
اولش هم همین بود زمان مسافرم همین بود دهاتی همین بود الانم همینه
همینه که اینجاست
همینه که نابغه و **** استار موسیقی ایرانه
به نظرم یه مدت باید رها باشه
تا وارد یه فضا و سبک جدید از موسیقی بشه چیزی که همیشه تبحر داشته توش
با یه فضای جدید بعد یه مدت وارد شه
مثل حالم عوض میشه
منتظر اون روز میمونم
همون طور که ما عاشق اونیم اونم عاشق ماست
هر چقدرم فاصله بگیره نمیتونه بره
شعر صدام بزن به نظرم خودش و مخاطباش هستن
امیدم به روزیه که بازم همه کارو خودش انجام بده زیاد دور نیست
شاید خسته شدهنقل قول:
باید یه مدت استراحت کنه مغزش رفرش بشه
امیدوارم بیشتر از دو سال نشه
همیشه بهترین بوده و هنوزم هست. (sm10)
پارسا جان به نظرم به برگشت شادمهر در این شرایط کنونی فکر نکنیم بهتره...ما که اینجا هستیم چکار تونستیم کنیم که اون بخواد بیاد اینجا انجام بده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان به درجه ای از عرفان (sm51) رسیدم که میگم ای کاش اون قدیما یک نفر، در و دیوار تخت جمشید را کامل میکند و با خودش میبرد خارج، آخه اونجا قدرشو بیشتر میدونن و اگه اونجا بود خیال ما هم راحت تر بود(sm10)
وحیدم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم برات تنگ شده بود
واسه حرف زدن باهات (sm134)
منم نمیگم تو شرایط الان برگردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم شرایط جوری بشه که آب بیاد بشوره ببره اینارو
بعد از اون بیاد
منتظر اون روز میمونیمنقل قول:
میدونم که با قدرت برمیگرده
منم همینطور.(sm127) امشب یاد گذشته افتادم. آلبوم شادمهر هم اومده بود سر زدم.نقل قول:
دور ا دور از اینستاگرام می بینمت. ولی خیلی وقته از نزدیک همو ندیدیم. (sm111)
قبل عید یا تصویر یا نقطه ضعف باید پخش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج بیا 2 هم زده به زودی تاریخ پخش رو اعلام میکنیم
سلام و شب بخیر خدمت دوستان
کسی از شایعه ی بیماری داریوش عزیز خبر داره که این یکی دو روز شایعه شده بیمارستان هست؟