اره دارم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره دارم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی منتشر کردن این اتودا اصلن کار درستی نیست
امپراطور راضی نیست ....
به دقیقه نمیرسه ....چن ثانیستنقل قول:
ولی همین اتودو با کیفیتت خیلی پایین منتشر کردن که نزدیک یه دیقه بود
خب تو داریش ؟؟؟؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm128)
سلام (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتضی خدای احساسه ..نقل قول:
به منم میدیش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفن ...
سلام(sm127)
به کی ؟؟؟نقل قول:
خب من پخشش نمیکنم ....
مرتضی همه چیزه منه ....
چطوری پسر؟
خوبم تو چطوری (sm176)
خسته و کمی بی اعصاب (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی دانش گاه رو تموم کردی یا مثلِ من اخراجت کردن !؟ (sm120)
اخراج شدی مگه دیوث؟
هنوز نه . . . ولی می شم . . . مثلِ دبیرستان . . . (sm2)
فاااااااااااااااااااااااا اااک بررر تووووووووو (sm1)
(sm50)
چه صورتِ آرومی . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام سنوات تموم کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی امیر عزیزُ مهربون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(s m54)
(sm50)
دارم فیلم سلطان کمدی رو تو تی وی میبینم (sm120)
از حق نگذریم استاد اسماعیلی عالی صحبت کرده جای دنیرو...
روزگار عوض شد!!!
مثل دفترهای قدیمی بودیم،
دو به دو باهم،
هرکدام را که میکندند،
آن یکی هم کنده میشد..
حالا سیمیِ مان کردند
که با رفتن دیگری
کَکِ مان هم نَگزد...
ساسان ساسان ساسان (sm50)
میثم میثم میثم(sm50)
آلبوم ناشنیده ها بانوی نازنین(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز که نه . . . (sm50)
ولی 3 ترم پشتِ هم مشروط شدم ، تعهّد دادم . . . (sm74)
راستی داستانِ تو به کجا کشید !؟ (sm50)
(sm169)
سرعت آپلود افتضاح .....
کاربر باسابقه اما کم کار!!!!
از کدام کاربر سخن میگویی ای ساسان؟
کاربر بالا سر شما میثم جان(sm98)
منو میشناسی؟(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاربر جدید و فوضول و بدرد نخور = Meysam Molaei (sm120)
نه نمی شناسم و اولین باره یوزر شمارو می بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHANA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا خنده دار هستش حضرت 915 هزار فالور داره و بعد یک خانوم مدلینگ ایرانی که رفتارهای نسنجیده ای داره سه میلیون و نیم فالور
از هم بدتر تتلو نزدیک 4 میلیون عجب واقعا عجب (sm50)