تنت درد میکنه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تنت درد میکنه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه ترکیبی دیگه زدم (sm50)نقل قول:
(sm2)این یارو چه فشاری بخودش اورده اینو نوشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی البومو یه بار گوش داده شده منتقد (sm70)بخدا یه سریاشون حتی یه دور هم گوش ندادن البومو(sm70)
اسپم نده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاووشی دوستداران زیادی دارد.شاید به همین تعداد زیاد هم کسانی هستند که او را دوست ندارند و اگر حتی در تاکسی هم نشسته باشند و چاووشی بخواند از راننده میخواهند صدای او را یا قطع کند
عمق سوزش رو ببین خداوکیل(sm120)
حالا کاتش میکنم ولی اگر حتا البوم رو تیکه تیکه نقد کنن بالاخره از یه جایی کلا میرن تو خارجیا دیگه ! تو همون جارو کات کن بده من خودم باز میشینم ادیت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ادرسو
سنندج- خیابان فردوسی - سه راه نمکی - جنب جگرکی سر نبش خيابون
این یارو از هموناییه که رفته 103 عکس بگیره محسن ریده بهش (sm2)