زود قضاوت کردی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زود قضاوت کردی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا میتوانید قضاوت و محکوم کنید ، حق با شماست (sm132)
حالا میبینی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مظلوم (sm3) خوب نما(sm3) اینا که هی اه و پیف میکنن و وای مامانم اینا و من خیلی خوبم و...از همه بدترن(sm3)
پ ن : فرهاد تو رو نگفتما ...تو رو کلا سر به سرت میذارم همینجوری(sm10)
من خودم باور کنید ده برابر شما این تجربیات ناگفتنتون دیدم.....حرفاتونو قبول دارم....ولی کلن قضاوت کردن کار تمیزی نیست..شما خودتون از قضاوت میگین ک مردم میکنن در قبالتوننقل قول:
فیلم شهر زیبای اصغر فرهادی دیدن؟ اگه ندیدن ارزش ی بار دیدن رو داره
مخصوصن دیالوگ های ک بین فرامز قریبان با آخونده رد میشه (sm169)
مظلوم بودن با مطلوم نمایی فرق میکنه...اتفاقا اونی که مظلومه نه حرفی واسه گفتن داره نه ادایینقل قول:
اره میدونم کیا رو میگی صد در صدم موافقم باهات (sm3)
ولی همرو با یه تیر نمیشه زد...(sm50)
ربطی به حرف من نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
99 درصد کارای ایرانی مینور هستن
این تازه استایل ملودی هم کاملا غربیِ ، یکی خوشش میاد یکی نمیاد.. فقط سلیقست
مطمئن باش هیشکی به اندازه من سخت نمیگیره ، ملودیِ جمله و کلمه ای توش حرکت جدیدی نباشه استفاده نمی کنم ..ملودی رو وقتی بیاری رو پیانو بزنی تازهه متوجه ی فواصلِ متفاوتش میشی
بحث قضاوت نیست...حرفای من بحث کینه هست...وقتی 99% رو با این ویژگی دیدی و بهت ضربه هایی زدن که صدتا ظالم نمیزنن دیگه نسبت به این آدما بدبین میشی تا ابد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارگزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه
منم میتونم بگم قضاوت نکن و ال و بل...حرفش آسونه ولی مثلا (اعتقاداتتو نمیدونم) اکثریت مردم از آخوندا بدشون میاد و اگه یکی هم اون وسط خوب باشه متاسفانه مغز آدما میگه که گول نخورن...حالا بیا و سخنرانی کن که ملت زود قضاوت نکنین
کاری که میدونی درسته رو انجام بده ، اما صد درصد لحن بعضی جاها مخصوصا "بی وقفه"نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو واسه نوید فرستادم میگه چطور احمد از این خوشش نیومده (sm120)داریم مگه
این چرا داره انقد جا میوفته (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]