خیلی مهمه ، حتما ببین (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی مهمه ، حتما ببین (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
حق داری تمیز دادن خیلی سخته و به قول خودت چون تجربه خوبیم نداری خواه ناخواه بدبین میشی نسبت به همه چیز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما من میگم تا حایی که به ما اسیبی نرسونده چرا قضاوت کنیم؟؟
آيا هنوز روى پاى خودت گريه مى كنى؟
(sm27)
فیلم لامپ صد از 11 خرداد در شبکه نمایش خانگی توزیع می شود (sm120)
هااا یافتمش از تو یوتوب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ناراحت نشو ولی اینا به نظر من یه مشت حرف قشنگ و شعاره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ آدمی نمیتونه از یه قشری بدی ببینه و از کل اون دسته بدش نیاد!! اگه واقعا اینجوری هستی خوش بحالت...
من بدم میاد از فلان گروه اما کاری هم به کارشون ندارم هیچ وقت...نمیگم تو کارت خوبه تو کارت بده فقط تو دلم بدم میاد ازشون همین...
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما بدبختی ها یواشکی نبود ...