دیوث اگه وررر دل هم بودیم الان تو کمپ بستری بودم(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث اگه وررر دل هم بودیم الان تو کمپ بستری بودم(sm59)
و یکبار اظهار نمودهبود که باور دارداستعمال دخانیات برای حفظ آرامش و «قضاوت عینی» در انسانها ضروری است. (sm50)
قضاوتِ عینی . . . (sm50)
در مقابلِ قضاوتِ ذهنی . . . (sm50)
یه نخ هُما ، آخرِ پاکت . . . روشن . . . (sm50)
اون گفت که به انیشتین بگم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می فهمت داداش(sm127)
ادمایی مث خودت که زخم خورده هستن اطرافم زیاد هستن و باهمه حرفات موافقم من که همینطوری ب فنا رفته هستم دگه نمی خوام دردسر زیادی داشته باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این دیوث پیپ کش هم آدمه من ازش تبعیت کنم؟(sm120)
ولی چرا همه ی بزرگان ما از نیما بگیر تا شاملو و شهیار و اردلان و ایرج خان و بقیه موارد که زیادن همه منقلی و اهل دود بودن؟
شایدم اقای پیپ کش راست می گه برای حفظ و ارامش و قضاوت عینی ضروری است!!!
و شکوفایی قوه تخیل!!!!!!!!
نادونی باور کن از رو نادونی بود داداش ساسان تو بهترین توتون را هم بکشی باز دود داره به شوشت میره چرا تو دنیا زیاد هستش برات لیست کنم برای هیچ کدوم از چرا جوابی ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن دوستت دارم میگم توش هیچ نیست خداکنه به حرفم ایمان داشتی باشی و دوست ندارم با تجربه کردنش به حرف من برسی
می دونم از سر دلسوزی می گی و دمت گرم ولی داداش نگران نباش در اون حد نیستم (sm10)
من یه موزیک ساسان بهت معرفی میکنم هر یک ماه یکبار یا دو ماه یکبار این موزیک را گوش کن با هندزفری یا هدفون گوش کن و قشنگ حس بگیر.
البته به من کمی حس خوبی دست میده ولی نمیدونم رو تو چجوری جواب بده
در رابطه با خدا هستش در رابطه با جامعه و مردم هستش خیلی ملودی عجیبی هستش
موزیک پیشم بمون از زنده یاد مرتضی پاشایی.
متاسفانه سلیقه ی ملت افتضاح شده و همه این خواننده را با جاده یک طرفه و ستایش میشناسن و در صورتی که این دو سه کار از ضعیف ترین کارهای این خواننده هستش.
من اصلا نمی تونم باهاش ارتباط برقرار کنم
از صدا و استایل و موزیک و خلاصه همه چیش خوشم نمیاد البته می دونم دوسش داری و قصد بی احترامی ندارم
نه حق داری چون من هم زیاد خوشم نمیاد فقط سه چهارتا از کارهاشو در حد لالیگا قبول دارم
موزیک های به خدا - پیشم بمون - نفس - دست رو دلم نزار هستش و گرنه بقیه اش را باید به صورت کامل شیفت و دیلت زد بهش
الان دارم میرم کاراشو پیگیری کنم.نقل قول:
اگه مث من دستی در حذف پزشکی داشتی کارت به اینجا نمیرسید
رفقای متخصص اهنگ شهراشوب هایده در کدام آلبومه؟ (آلزایمر گرفتم مغزم یاری نمی کنه)
امیر کیفیت فوق العاده و حیرت انگیزِ مرسی (sm19)
بارون که میزنه یاد تو میفتم
داغونم این همه
در ادامه بحث منم با این حذف کردنا خودمو به فنا دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm74)(sm178)
(sm50)
واضح تر توضیح بده ببینم چی شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واووووو هر دقیقه یه کارایی جدید پیدا میکنم (sm118)
من تکه تکه از دست رفتم ؛
در روز روز زندگی ام ... (sm50)
(sm50)
کلا زندگیم رو هواست. نمیدونم چی پیش میاد. از یه طرف منتظرم این قانون جدید کسری اجرا بشه،که احتمالا با اون بتونم معاف بشم یا نهایتا آموزشی برم. از یه طرفم تا دو هفته دیگه معلوم میشه میتونم ادامه تحصیل بدم یا نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشاور گفت شاید نظام وظیفه اجازه نده.
نقل قول:
پس منتظر باش، اميدوارم بتونى ادامه بدى(sm127)
میلاد بیا بگو نگران باش حل نمیشه (sm172)
نقل قول:
گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
جاهایی که با دل غلط میکنمنقل قول:
غلط کردن هم کیفی و حالی میده
که مثل شنا برخلاف جهت
خبر از تب احتمالی میده ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس راهی هست که بشه فهمید تویِ شعر هایِ احمد شاملو یا سیمین بهبهانی و ید الله رویایی و محمد علی سپانلو و دیگر بزرگانی که
انتشارات نگاه مجموعه آثار شون رو منتشر کرده تا چه حدّی و تویِ کدوم شعر ها سانسور هایی شده !؟
مثلاً توی بعضی شعر های شاملو دیدم که بین 2 سطرِ شعر یه هم چنین خطی کشیده :
.................................................. .................................................. .........................
این یعنی یه چیزی حذف شده دیگه !؟
تا حالا انجمنی ، سایتی ، وب لاگی ، چیزی ، دیدی که پی گیرِ این جور حذف ها شده باشه و کامل شون کرده باشه !؟
تمامِ قصّه هایِ غلام حسین ساعدی رو باید نیوشید . . . (sm50)
گوهرِ مُراد . . . (sm118)
دکتر . . . (sm50)
خون ریزی یِ معده . . . (sm74)