قدحت پر می باد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قدحت پر می باد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تو دیگه بحث حیثیتی شده (sm120)نقل قول:
به احمد بر نخوره ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر repulsion ندیدی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر خوبه ببینم(sm120)
یه فکر تو سرم بود رو یه بازی که 90 درصد اطمینان دارم کل حسابمُ خالی کنم روش (sm120)نقل قول:
برم رو لیبرتادورس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ندیدم ولی دارمش (sm120)نقل قول:
اکران امشب باشه ؟ (sm120)
داشتم فک میکردم تو دو تا سایت ثبت نام کنم با یکی مثلا بزنم برد بایرن با یکی برد رم رو هر کدوم نصف حسابمُ خالی کنم (sm120)نقل قول:
بالاخره چون ضریبا نزدیکه یکیش جواب میده و میبریم جبران اون یکی هم میشه (sm120)
شانس آوردم آخرین لحظه فهمیدم فوتبال مساوی هم داره(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط میکنه اگر از نظر تو مشکلی داره بیرونش کنیم (sm120)
اکران امشب نشست فردا شب(sm120)نقل قول: