با شوهر خالم درست صحبت کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با شوهر خالم درست صحبت کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چیزیکه من داشتم به دوستم میگفتم فقط بین ما بود و یه ساعت بعدش خودش بهم گفت چی گفتم میدونم اینکارو میکنهنقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط پولم بر میگشت راضی بودم (sm25) که فکر کردم نمی ارزه نفرین باشه پشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال نداره شوهر خاله مهم نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز میگه گول نخور(sm120) جلو خودم پته طرفو ریخت رو آب خود طرفی هم که اون صحبتا رو کرده بود اونجا بودنقل قول:
خب(sm10)(sm120)
خب بخرم!! من به خودم که اطمینان دارم میدونم واسه چه کاری میخوام اینو.. قرار نیس سواستفاده کنم قرار هم نیس در اختیار کسی بذارم این دیتابیسو...وقتی میتونم با 3 تومن پیدا کنم طرفو چرا پاشم برم مخابرات کاغذ بازی؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی باید نخره که میدونه ممکنه شیطنت کنه!
وا دوستم.از کجا فامیل دور منو.بشناسه اصلا حرف شما درستنقل قول:
درست فکر کردی، مطمئناً هیچکس راضی نیست مشخصاتشو یه آدم غریبه ببینه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]