(sm174) بپر روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm174) بپر روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) میدونم پشت این شخصیت تختماتیک قیافه نازی داری (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد دوران شیرین دبیرستان افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بخیر مام بریم بخوابیم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3) از اسپمر چطوری مدیر شدی موندم مننقل قول:
سرپا ریدی تا حالا ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174) تقدیم پروستات اغا
الان یه هفته ریشامو نزدم میتونم با ***** ای رقابت کنم (sm120)تو هم منو ببینی فک میکنی گروه داعش بهت حمله کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی پشت این شخصیت تخماتیک یه شخصیت خوب هستا (sm120)
ما اونزمان سرپا میدادیم (sm120)نقل قول:
(sm2)منو ندیدی پس بفرست عکسو پس ببینم راست میگی اون قشنگه رو بفرستنقل قول:
بزار یه لومیا بخرم سلفی عکس بگیرم بزارم (sm120)الان با چراغ قوه گوشیم باید عکس بگیرم (sm120)ولی بی شوخی اگه وقت کردی منت بر سر بنها یه سر بیا اراک ببرم خرابه هاش رو بهت نشون بدم (sm120)نقل قول:
بریم بخوابیم صبح باید بریم سر کار
احمد توهم کم کس شعر بگو جمع کن بریم (sm120)
شب خوش میلی (sm174)
شب بخیر عزیزم (sm64)نقل قول:
(sm2)
نتِ بی لپ تاب (sm74)
(sm27)
ای دل صاب مرده ...(sm50)
باز تو رو خواب برده....(sm50)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلایلی که چاوشی را محبوب کرده است[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شاید فردا اسامی نوازنده ها رو گذاشتم واستون
(sm98)
(sm118)
اینا رو بی خیال ... فقط کاری کنید MohammadReza Abbasi حرف نزنه :| ...
این اگه حرف بزنه کار تمومه :| مقلدین و شاگرداش هم پشت سرش میان و نقد می کنند از تمامی ادامین خواهش دارم جلو این یارو رو بگیرید
(sm2)(sm2)
baba man aslan nemidunam chie????
mikham bedunam melimihani kie?
adame?azavamele alboume ya esme tracke? chie?
begoo dg reza khoobe ghasamet dadama
آره از تنظیم کنندگان شاخص جهان هست..خیلی عالیه ها اصن تصورشم نمیتونی بکنی
استاد ملی میهنی نشنیدی؟ خیلی تنظیمای شاخصی داره..با یانی سربازی یه جا بودن
برو خودتو سیا کن بچه جان
(sm2)
باید كه آقای دوباره موسوی باشم!
باید قوی باشم... ببین! باید قوی باشم
از دست هایم حسّ و جرأت را گرفتند و...
از یك كلاغ پیر فرصت را گرفتند و...
تبعیدمان كردند تا جایی كه جایی نیست
گشتیم و گفتیم آسمان ها را: خدایی نیست!
در روزنامه تیتر شد حال خراب ما
در آفتابه دیده می شد آفتاب ما!!
با عشق، با نفرت، بدون ترس، با لبخند
هی سوسك ها روی تنم هی راه می رفتند
سیگار بعد از ...، چایی بعد خمیازه
هر شب ادای عشق با یك دختر تازه
یك مشت تابستان غمگین در سر من كه
آهسته می چرخید هی با گردش پنكه
پاییز و یاد مریم و كابوس و باران ها
زهرای دائم یخ زده توی زمستان ها
مشتی بهار لعنتی چون روح سرگردان
یك مشت سال تازه مثل عكس برگردان!
چیزی شبیه هیچ بر مغزم قدم می زد
حال مرا از آدم و عالم به هم می زد
می رفتم از خود سمت پوچی، رو به دنیا، به
یك دختر و یك پیتزا، یك مرد و نوشابه!!
در لحظه بودن، عقل نه! اهل عمل بودن
مثل نگاهی عاشقانه مبتذل بودن
تا شهرت و تا سكس و تا... هی شعرسازی ها
عاشق شدن، انواع گیج بچّه بازی ها!
خالی شدن از هرچه من را واقعاً می ساخت
خالی شدن از هرچه من، از هرچه من می ساخت
یك هیچ، یك آتشفشان سرد، یك برده
در آینه یك سایه می بینم كه كز كرده
باید به پا خیزم از آنچه در توان دارم
از دردهایی كه میان استخوان دارم
باید كه از من، از خودِ من باخبر گردم
باید كه صفحه صفحه در تقویم برگردم
باید بسازم آنچه را در راه گم كردم
باید كه برگردم به اصل خویش برگردم
باید كه آقای دوباره موسوی باشم!
باید قوی باشم... ببین! باید قوی باشم...
سید مهدی موسوی (sm120)
(sm27)
(sm30)
ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺮﺳﻴﺪﻥ ﺗﻌﻠﻴﻢ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻲ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﻮﺩ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﻴﮕﻪ ﻓﻀﺎ ﻓﻀﺎﻱ ﻣﻌﻨﻮﻱ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺳﻤﺘﻲ ﭘﻴﭽﻴﺪﻡ ﻫﻤﻪ ﺩﺍﺩ ﻣﻴﺰﺩﻥ،،ﻳﺎﻋﻠﻲ،! ،ﻳﺎ ﺍﺑﻮﺍﻟﻔﻀﻞ
حامت ببینم چیکا میکنی(sm120)
(sm70)این کهکشونیها چرا از خودشون دمو نمیذارن تو تیزر (sm2)همش اهنگ the massبند era میذارن
باز ملت همیشه در صحنه ریختن پیج گروزر(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینهمه زور زدم شعرای آلبوم و نبینم ، زارت واسم گذاشت (sm81)
سلوم چه خبرا ..
شنیدم کمد رو گذاشته تو آلبوم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره , تراک 8 کلنجارنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمشو چرا دست زده مرتیکه ..
حسن کارت را افتاد دیرو !?؟!
(sm54)اینو کی نوشته به اسم من؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ ملکه زیبایی داعش
"سامرا کیزونوفیتش" دختر زیبای بوسنیالاصل مقیم اتریش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره , دمت گرم(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چرا باید هواپیمای ما فرسوده باشه آقای کیروشی پور(sm86) ، چرا باید هواپیمای ما سقوط کنه ، چرا باید ما در فردوگاه اینقد معطل بشیم آقای کیروشی پور(sm86) چرا چرا چرا (sm86)