هادی بدجور سردرد دارم شرمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپرس تا جایی که بلد باشم کمکت میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی بدجور سردرد دارم شرمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپرس تا جایی که بلد باشم کمکت میکنم
ن بابا اینجام گرد و خاکه از کشور عراق میاد کلا ضد حاله هر شهری قشنگیای خودشو داره بدبختیای خودشو هم داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا ابری و رعد و برگ الانه که بارون بیاد(sm50)
ولی دو سه روز پیش اولین بارون که اومد زمین نفس گرفت واقعا خیلی حال داد یه ساعت رفتم زیرش (sm128)
خدا بد نده رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا خانم خوبم ولی درد عاشقی را نمی تونم تحمل کنم میخوام خودمو بکشم جدی میگم بخدا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن دیگه حالت خرابه دلم نمیاد بپرسم بعدا میپرسم (sm93)برو استراحت کن (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
بپرس من دیگه عادت کردم به سردردهامنقل قول:
هرکجا که هستن خوش باشن... جاشون خالیِنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستی ازم بپرس یه خورده اطلاعات دارمنقل قول:
آره نوید راست میگه هرجا باشن سلامت و تندرست و خوشبخت و موفق باشند این آرزوی من هست برای شما دوستان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنت سلامت رفیق (sm46)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از نظرتون ولي من خودم به شخصه خيلي انتظار ندارم اين نسل خواننده هاي اون زمان رو به شكلي كه ما ديديم قبول داشته باشن گوگوش اون زمان يه هنرمند بود و حرفي براي گفتن داشت برعكس الان كه كاراش واقعا بهم نمي چسبه ولي اون زمان من واقعا قبولش داشتم و نسبت به خواننده هاي اون زمان سبكش خيلي خاص بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينها رو گفتم تا بدونين بيراه نبود حرفهاتون (sm10)
ای دائم الخمر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو (sm10)
من دیگه حرفی ندارم (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
ویرایش: حیفِ بذار بچه ها رو هم تگ کنم ببینن (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
که سر درد میکنم به سردردهای مرموزت (sm50)نقل قول:
سعی کن بخوابی... تنها چاره ـش خوابِ (sm25)
کِی به سلامتی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان منم گوگوش رو به عنوان اسطوره قبول ندارم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این منطق که زندگی شخصی یه نفر رو بیایم بزنیم تو سر آثارش درست نیست...
مگه امثال مرلین مونرو ، سوفیا لورن ، اینگرید برگمن ، بریجیت باردو که اسطوره های بی چون وچرای سینمای قرن بیستم بودن از نظر زندگی شخصی آدمای سالمی بودن؟!!!
صرفا هنرمند رو باید با هنرش سنجید نه اینکه تو زندگی شخصی چه جور رفتار میکنه.
دوستان لینک دان این دوتا فیلمو کسی میتونه پیدا کنه شرمنده سردرد نمیزاره خودم بگردم
The Enemy Below 1957
How the West Was Won 1962
نقل قول:
سلام نوید جوان نوکر همه تون هستم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه یکی از آشناها هست یه سوالی داشتم
یه خونه قدیمی داره 55 متره 2 میلیونم وام داره حالا اون وام مشکلی نیست منظورم اینه صندش گروه بانکه
انقد داغونه که آفتابه خرج لعیمه! خونه خودشه(sm59)تقریبا زیاد پولیم نداره ...... حالا میخواد بکوبه بسازه از سر نو طبق همون نقشه قبلی با یه خورده تفاوت
این وسط پولم نداره ...... نمیدونه از کجا باید شروع کنه ...کلا چقدر خرج داره ؟ چطور میتونه وام مسکن تهیه کنه ؟ سوالم همینا بود (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالای 30تا دکتر متخصص کوفت زهرمار رفتم از همه جای کشور بهتر که نشدم بدتر هم شدم
خواب ندارم الان مشکلم همینه وگرنه بهترین درمانش خودم هم میدونم خوابه
اون "همیشه مستی" که من گفتم شوخی بود! (sm54)نقل قول:
دردت به جون دشمنات (sm10)
خب میگی پول نداره ... سندشم گرو بانکه در نتیجه نمیتونه باز وام بگیره .... متراژ زمین هم مناسب مشارکت در ساخت که سازنده ای که پول داره بیاد زمینو بسازه و درصدی بردارن نیست .... هزینه ی ساخت هر خونه با بدترین مصالح درمیاد متری 600-700 هزار تومان.... به نظرم بهتره اصلا شروع نکنه ....نقل قول:
نه اون وامشو میتونه پرداخت کنه سندشو آزاد کنه ...... منم بش میگم فایده ای نداره بفروش بره ولی اون خونه به جونش بسته من نمیدونم چه جریانی داره میگه دوسش دارم حتما باید درستش کنم از هر راهی که شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود که به شما گفتم شاید یه پیشنهاد خوب دادین
دید چطور میخواد بسازه؟چندطبقه؟ اسکلت فلزی؟بتونی؟ یا همال دیواری؟ ساده، معمولی،عیانی؟نقل قول:
وام مسکن اول باید حداقل پی ساختمان کرده کرده باشی تا کارشناس بیاد واسه دادن وام که اونم بستگی به سند ملک داره
باید
منم ميگرن دارم ميدونم چه كوفتيه (sm74)نقل قول:
نقل قول:
ببخشيد آخه تند تايپ ميكردم يه غلط املايي داشتم كه اونو تصحيح كردم بعد اومدم دوباره خوندم ديدم يه جمله رو دوبار تكرار كردم (sm120)
متراژ کل زمین چقدره ؟ تو کدوم شهره؟ منطقش چجوریه مرفه نشین متوسط نشین یا فقیر نشین؟نقل قول:
مینا چندتا دکتر رفتی؟ سردرد هم داری؟در چه حد؟نقل قول:
میگرن من از نوع شدیده
يه دكتر رفتم كه نوار مغز و ام آر آي از سرم برداشتن كه مشكلي نداشت فقط هم بهم گفت ژلوفن بخور الان ظاهرا دواي بخصوص داره من جديدا ديگه دكتر نرفتم ولي اولش كه شروع ميشه اگه ساكتش نكنم ديگه به حال مرگ ميوفتم تا ميتوني آب بخورنقل قول:
نه بابا عیانی که نه همون معمولی فک کنم .....بعدشم خونه خودش 2 طبقه بوده همون 2 طبقه میخواد بسازه با یه سری تغییرات جدیدنقل قول:
یافت نشد (sm172)نقل قول:
مال اعصاب خوردی نیست ؟ آخه من ه وقت اعصابم خورد میشه سردرد شدید میاد سراغم یعنی تا میخوام حس کنم که سرم گرفته درد یه دونه ژلوفن میخورم ساکت میشهنقل قول:
(sm25)(sm25)(sm25)نقل قول:
حدودا 50 متر .... کرمانشاه .... این خونه رفیقمه قبلا خریده بود ولی توش زندگی نمیکنه .... منطقه شم متوسط نشینه ...حالا مگه فرقی هم داره ؟نقل قول:
اين درد عاشقي كه ازش مينالي درديه كه تو طول زمان خيلي ها ازش كشيدن نگران نباش علاجش گذر زمانه به مرور كم و كمرنگتر ميشه تا به يه خاطره تلخ و گاهن شيرين تبديل ميشهنقل قول:
نه عشق نه هيچ چيز ديگه تو اين دنيا ارزش اينو نداره كه بخاطرش آدم از عمرو جووني و سلامتش به خاطر اون بگذره اين رو شايد الان نه ولي بعدها ميفهمي پس زندگيتو بكن اونجور كه شايسته س
(sm74)نقل قول:
منم نوار مغزی و ام ار ای گرفتم مادر میترسید بخاطر اون رفتمنقل قول:
وقتی شدید میشه انگار 100نفر دارم تو مغزم باهم چکش میزنن 2ساعت پیش ژلوفین خوردم اثر نکرد نوافن خوردم اثر نکرد همین چند دقیقه پیش از اجبار ترامادول خوردم ولی هنوز اثر نکرده
وقتی شدید میشه سردردم دیگه قرص بهش اثر نمیکنه این بهم ثابت شده یه بار 4-5تا کدئین خوردم2-3تا ایبروپروفین خوردم2-3 تا ژلوفین خوردم اثر نکرد که نکرد
داروی جدید؟چی هست؟
دو طبقه 55 متری با ساخت معمولی تقریبا حول و حوش 80-90 میلیون تومن هزینش میشه ....نقل قول:
از نظر اقتصادی اصلا ارزش ساخت نداره یعنی بگم پولشو ریخته دور ... ولی ازنظر دلی بخاد بسازه حدود 80-90 میلیون هزینشه....نقل قول:
بره ببینه وام نوسازی بافت فرسوده بهش تعلق می گیره یا نه؟
ولی از یه نظر به صرفس که اگه این خونه پاخور مغازه داره تغییر کاربریش بده به تجاری دو تا مغازه 25 متری توش دربیاره ... که اونم خیلی دوندگی و آشنا تو شهرداری لازم داره...
این راهنمایی که میتونستم بکنم(sm10)
حرفات چقدر شیرینه (sm59)یعنی آدم وقتی که افسرده میشه دوای دردش تویی (sm51)نقل قول:
آدم که میخواد بره پیش روانپزشک الکی پول ویزیت بده یه سری قرص و دارو برات نسخه کنه که خوب نمیشی هیچ بدتر روانی تر میشی آخ که چه حالی میده بیاد مفت و مجانی ویزیت بشه اونم ویزیتا نه الکی (sm59)
انصافا گفتم به جان خودم تو آچار فرانسه ای اینجا یعنی از همه لحاظ آدمو تقویت میکنی (sm2)خانم دکتر کشته حرفاتم (sm127) بابا روانشناس روانپزشک یه وقتی هم واسه ما جور کن (sm59)(sm81)
(sm93)نقل قول:
اینم از شانس ماست