(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm176)
صابر
نامررررررررد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بخدا بحث نامردي نبود (sm2)
توضيح كه دادم تنها نبودم فاميل همسر باهام بودن(sm59)
حالا يادت اومد يا نه ؟(sm59)
نه یادم نمیاد حالا اگه خرید میکردی شاید یادم میومد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فامیل شوهرتو نمیخوردم که یه ندا میدادی جلوشون سوتی نمیدادم
ولی یه چی به پیمان میخوام بگم ، پیمان دلت بسوزه من دخی مینا خانوم رو دیدم فقط یادم نمیاد کدوم بوده ، ولی به هر حال دلت بسوزه(sm2)
حالا برگشتین یا هنوز همین دور و اطراف هستین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ديروز برگشتيم (sm59)
تازه باز كرده بودي مغازه رو (sm120)
نامردو ببینا ، اصن یادم نمیاد ...نقل قول:
عاخه دیرو سر ظهری یه ماجرایی پیش اومد که تمام فکر و ذکرم رفته اون سمتی اصن حواس نمونده برام .
این دوس دختر سابقمون دیرو بعد از یه سال که ندیده بودمش اس داد کجایی بیا که تو مغازتم ، و الباقی ماجرا که فکرمون دیرو کلا درگیرش بود دیگه حواس نموند برام ...
آقا میشه برید تو پیام خصوصی؟نقل قول:
به اندازه کافی خاطره مرده دارم با این صحبت فقط نمک پاشیده میشه روشون ....(sm81)
خواهش می کنم.......(sm74)
(sm10)
به چشمبنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه چي گفتيم كه نمك پاشيده شد رو زخم شما ؟ (sm77)
حتما یاد خاطرات شمالش افتاده ...نقل قول:
وگرنه منم متوجه نشدم چطور خاطره ساز شدیم
خاطرات شمال محاله یادش بره ...
اون همه شور و حال محاله یادش بره ...
شما چیزی نگفتید!!نقل قول:
این خاطره ها هستن(sm88) که آتیش میزنند، آدم را.......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي (sm54)
نقل قول:
تو ديگه فلفل گرفتي تو دستتا (sm2)
نقل قول:
بیخیال دوستاننقل قول:
صابر شادش کن....
امسال از هر طرف نگاه می کنم غصه می خورم... یه اینجا برام خوب مونده بوذ که اینم داره می ره برام به همنجا ها...
کاش تموم میشد این 14 روز می رفتیم زسراغ درس و کار . . . باشد که فراموش بشه برام......( من فراموش کرده بودم همه روزای خوبو اومدی آفتابی کردی تن سرد غروبو... )
سلام مهربونا (sm127)(sm127)
یه سلام عرض کنیم به همه بچه های شمال ،جنوب ، شرق وغرب و جهتهای فرعی ، خاطرات شمال ، کاسبهای بندر انزلی ، دل شکسته ها ، شمال رفته ها ، تو خونه مونده ها و......
عید همگی مبارک
hiنقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاس سوم ابتدایی بعد از خوندن درس ” برادران رایت ” ، یه روز که هیچکی خونمون نبود مغزم رو بکار انداختم رفتم رو پشت بوم و یه موتور کولر آبی به خودم بستم و دوتا کارتن پهن گرفتم دستم و از رو پشت بوم پریدم پایین ! واسه خونوادم نامه خدافظی گذاشته بودم مقصدم هم آبادان بود !
انصافا ! عین مومیاییا رفتم تو گچ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج مشکلات خانوادگی
سلام ب پسرای دم بخت ی خواهر دارم 26سالشه قد125 وزن 115کیلو جونم براتون بگه از کدبانوییش قرمه سبزی میزاره چربو چیلی خودشم تا ی هفته بو قرمه سبزی میده از نجابتشم بگم افتاب ندیدست سیبیل داره در حد المپیک میخوایم شوهرش بدیم میخواستم بدونم کدومتون قصد ازدواج دارین؟؟؟
1-سلام داداش جون تو همین الان ازدواج کردم وگرنه بهتر از ابجیت کیه؟؟؟؟
2-مامانت بهت نگفته خواهر تو خواهر منه ما باهم همشیره ایم
3-من لیاقتشو ندارم داداش قوربونت برم ایشالا ی شازده بیاد غلامیتون
4-منم مثل شماره 1شانس ندارم
5-من در حد خواهرت نیستم ماشالا با اون قدو هیکل زیبا اصلا ای خاک بر سر من
6-کوچیکتم ب مولا ولی دکترا جوابم کردن دیگه رفتنیم
7-شماره 6 خوب درک میکنم عین همیم...
لئوناردو داوینچی موقع کشیدن تابلو “شام آخر” دچار مشکل بزرگی شد: می بایست “نیکی” را به شکل "عیسی” و “بدی” را به شکل “یهودا” یکی از یاران عیسی که هنگام شام تصمیم گرفت به او خیانت کند، تصویر می کرد. او کار را نیمه تمام رها کرد تا مدلهای آرمانیاش را پیدا کند.
روزی در یک مراسم همسرایی, تصویر کامل مسیح را در چهره یکی از جوانان همسرا یافت. جوان را به کارگاهش دعوت کرد و از چهره اش اتودها و طرحهایی برداشت.
سه سال گذشت. تابلو شام آخر تقریباً تمام شده بود ؛ اما داوینچی هنوز برای یهودا مدل مناسبی پیدا نکرده بود. کاردینال مسئول کلیسا کم کم به او فشار می آورد که نقاشی دیواری را زودتر تمام کند.
نقاش پس از روزها جست و جو , جوان شکسته و ژنده پوش مستی را در جوی آبی یافت. به زحمت از دستیارانش خواست او را تا کلیسا بیاورند , چون دیگر فرصتی بری طرح برداشتن از او نداشت. گدا را که درست نمی فهمید چه خبر است به کلیسا آوردند، دستیاران سرپا نگهاش داشتند و در همان وضع داوینچی از خطوط بی تقوایی، گناه و خودپرستی که به خوبی بر آن چهره نقش بسته بودند، نسخه برداری کرد.
وقتی کارش تمام شد گدا، که دیگر مستی کمی از سرش پریده بود، چشمهایش را باز کرد و نقاشی پیش رویش را دید، و با آمیزه ای از شگفتی و اندوه گفت: “من این تابلو را قبلاً دیده ام!” داوینچی شگفت زده پرسید: کی؟! گدا گفت: سه سال قبل، پیش از آنکه همه چیزم را از دست بدهم. موقعی که در یک گروه همسرایی آواز می خواندم , زندگی پر از رویایی داشتم، هنرمندی از من دعوت کرد تا مدل نقاشی چهره عیسی بشوم!
“می توان گفت: نیکی و بدی یک چهره دارند ؛ همه چیز به این بسته است که هر کدام کی سر راه انسان قرار بگیرند.”
ﺷﺎﻣﭙﻮ ﺧﺮﯾﺪﻡ ﭼﻬﻞ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ
ﺭﯾﺨﺘﻤﺶ ﺗﻮ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﺭﻭﮔﺮ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﯽ
ﮐﻪ ﺑﻘﯿﻪ ﻧﻔﻬﻤﻦ ﺍﺯﺵ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﮑﻨﻦ |:
ﻓﺮﺩﺍﺵ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﺮﻡ ﺣﻤﻮﻡ
ﺩﯾﺪﻡ ﻇﺮﻓﺶ ﺧﺎﻟﯿﻪ o.0
ﺩﺍﺩ ﺯﺩﻡ ﮐﯽ ﺍﯾﻨﻮ ﺯﺩﻩ ﺑﻪ ﺳﺮﺵ ??
ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺯﺩ ﺗﻮ ﺳﺮﻡ
ﮔﻔﺖ ﺁﺧﻪ ﮔﺪﺍ ﮐﯽ ﺍﯾﻨﻮ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺑﻪ ﺳﺮﺵ؟؟؟
ﺑﺎﻫﺎﺵ شورتمو ﺷﺴﺘم.
ﺑﻪ عمه ﺍﻡ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺑﺎ ﮐﻠﯽ ﺫﻭﻕ ﻭ ﺷﻮﻕ ﮔﻔﺘﻢ :
عمه! ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﯿﺎﻡ ﺍﻭﻥ ﺟﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻢ
ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ میگه : ﺧﻮﺏ ﺍﯾﻦ ﺟﺎ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﺮﯼ ﭘﯿﺸﺶ؟
اینجاست که میفهمم فحش هایی که به عمه میدن بی دلیل نیست
(sm30)نقل قول:
یه نفر تو لیست فرندام هست خجالت میکشم جنسیتشو بپرسم
هم سیبیل داره ، هم رژ زده . هم ته ریش داره ، هم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برداشته :|
هم عکس با ساپورت داره ، هم کت شلوار :|
.
خلاصه هم زن زندگیه ، هم مرد رویاها....
دیالوگ ماندگار فامیل دور:اقای مجری ما چند خط زیر خط فقریم... اگه یارانمونم قطع کنن میریم صفحه ی قبل
مورد داشتیم دختره رفته مغازه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] فروشی به فروشنده گفته :
یه ادکلن خنک می خوام .
مغازه دار یه چندتا ادکلن گذاشته رو میز , دختره همه رو تست کرده .
بعد گفته: اینا که همش گرمه مگه شما یخچال ندارین؟!! :|||
.
.
.
.
.
.
..مغازه داره سه روزه رژ لب میزاره لای نون با ادکلن میخوره ...
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوایل که تازه اومده بودم فیسبوک تو پروفایلم نوشته بودم" اد نکن وابسته میشی!" بعد هیشکی منو اد نمیکرد ، بیانیه دادم : گوه خوردم!
(sm70)نقل قول:
نقل قول:
عاقا بهنام داره زحمتشو میکشه من وقت کردم پست میزارم
سلام عاقا بهنام ؛ خیلی وقت بود فقط میومدی و میرفتی پیدات نبودنقل قول:
دهنت سرویس (sm70)
عید تو هم مبارک باشه ، سال بهتری داشته باشی (sm127)
به شکمم دست کشیدم وگفتم:راحتیا ...
من کار میکنم تو میخوری ...
اونم بهم گفت:ناراحتی؟؟؟
میخوای من کار کنم
تو بخوری ؟؟!! ...
جوابش کمرمو شکوند .
از من به شما نصیحت
اصلا با شکمتون دهن به دهن نشین
نوشته شده در سالن های [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ژاپن :
" قهرمانان، مادرزاد به دنیا نیامده اند، بلکه با تمرین و پشتکار به قهرمانی رسیدهاند... "
.
.
.
.
.
.
.
.
نوشته شده در سالن های ورزشی ایران :
" مواظب وسایل شخصی خودباشید