یه قصّه ای تویِ مجموعه داستانِ " شب نشینی یِ با شکوه " هست که دقیقاً به همین موضوعِ خون ریزی یِ معده و لحظه یِ مرگ اشاره کرده . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه قصّه ای تویِ مجموعه داستانِ " شب نشینی یِ با شکوه " هست که دقیقاً به همین موضوعِ خون ریزی یِ معده و لحظه یِ مرگ اشاره کرده . . . (sm50)
(sm131)
سالروز قصابی شدن فریدون فرخزاد ... (sm50)
(sm50)
ورژن کی ام پلیر رو نصب کردم الان اینطوری کلاسیک شده!!! تنظیماتش چطوریاس عادی بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm192)
. . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
الان مدتهاست کی ام پلیرو گذاشتم کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پات پلیر استفاده میکنم راحت تره
هرچى نصب کنم بايد اخرش برگردم ب کى امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درو شرو شد
از KM متنفرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Pot Player عالیه
(sm128)
(sm50)
(sm70)حالت چجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
دليل تنفر!؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی ام پلیر یه مشکل جزئی داره که اونم من ازش سر در نمیارم بعضی از فیلم هایی که Mkv هستن را صفحه مشکی نشون میده که اونم صدرصد میشه برطرف کرد ایرادش را
و گرنه کی ام پلیر یکی از بهترین پلیرهای پخش هستش (sm50)
این مشکلی که گفتی رو من تا بحال برخورد نکردم الانم pot رو نصب کردم خیلی شخمیه(sm50)
مشکل اساسی که باهاش دارم اینه تگ عکس اهنگ رو نشون نمی ده!!!!
تو هم که هر دفعه که مارو می بینی ........
تو هم که حتی توی این شرایطم ......... (sm50)
هر موقع با KM کار کردم یه مشکلی داشت(sm1)نقل قول:
والا سانسور که همیشه هست، سیمین یه کتاب داره که اصلا مجوز چاپ نگرفته، قدیما زمان خاتمی تو بعضی روزنامهها یا کتابها برای نشون دادن سانسور از علامت [...] استفاده میکردن، یه کتابی چاپ شد سال 81 به اسم "نشانهشناسی سانسور و سکوت سخن" که به این موارد میپرداخت ولی عمومیت نداشت این علامت، بیشتر باید با سرچ و اینا بفهمی، جایی من ندیدم، ولی انتشارات نگاه مطمئنترین جاست برای این شعرهایی که بعد انقلاب چاپ شده (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تونو تی دوروبریانم نیبیدی می دونه خایی... (sm50)
(sm169)
چ روزایی داشتیم اینجا ی عمری بود برا خودش(sm9)
خوبم تا حدودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته الان واقعا خستم،مزرعه بودم.
(sm29)
شتک زده ست به خورشید خونِ بسیاران . . . (sm50)
موسیقی هم سازِ فرهنگِ شریف ، با صدایِ زیر و بم های بنان . . . (sm50)
دست گاهِ ماهور . . . (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . . . (sm127)
آره ، اوضاعِ نا به سامانی یِ ! تویِ این وضعیت انتشاراتِ نگاه تا حدودی داره خوب کار می کنه .
ولی من الان نزدیکِ 2 ساله که ، دارم به یه داستانِ دیگه ای فکر می کنم . . .
دقّت کردی عباس یه سری از کتاب ها مثلاً دفتر شعر های احمد شاملو به صورتِ تکی و آف سِت
خیلی کم تر تویِ اینترنت و کفِ خیابون (البتّه فقط تهران) گیر میان !
من خیلی بعید می دونم دلیلش پِی گیری یِ مثلاً انتشارات نگاه برایِ کپی رایتش باشه !
به نظرِ من رسماً و آهسته آهسته دارن یاد و خاطره یِ یه سری از شعر هایِ سانسوری رو
از ذهنِ مردم پاک می کنن . . .
یه چیزِ دیگه هم که به نظرم عجیب میاد ، اینه که خارج از ایران هم هیچ صبحتی از این مدل
سانسورِ هوش مند و هدف مند نمیشه . . .
یعنی حتّی در سطحِ یه وب لاگ هم چیزی وجود نه داره که دنبالِ تطبیق دادنِ چیزی که الان
چاپ میشه با اصلِ کتاب ها باشه . . . البتّه کارِ خیلی مشکل و وقت گیری یِ .
یادمه سیمین بهبهانی در مورد کتابی که برایِ یاد واره یِ مادرش نوشته بود می گفت :
من کتاب رو دادم به انتشارات ، بعد نزدیکِ 3 یا 4 سال طول کشید تا کتاب رفت عِرشاد و چاپ شد . . .
حالا که کتاب به دستم رسیده ، هنوز خودم فرصت نه کردم یا نه تونستم (به خاطر بیناییش) کتاب رو
چک کنم که به بینم کجاش رو حذف و سانسور کردن . . .
خیلی درد ناکه ، که بغل دستِ هم چنین آدمایِ بزرگی هیچ کس نیست که این کارایِ بعد از چاپ رو
پِی گیری کنه و حد اقل تویِ سایتی یا فیس پوکی ، جایی ، یه حرفی در موردِ مقدارِ حذف ها بزنه . . .
در هر صورت به قولِ شاهین :
دورانِ شومی یِ !
(sm127)
(sm50)
آره خودمم
رفقا ی بانک معرفی کنید خود دریافت داشته باشه از اینا که پول رو از طریق دستگاه می فرستی و می ره تو حسابت بدون مراجعه ب بانک
سلام داداش ساسان، بانک شهر دکه هایی در تمام کوشه و کنار شهر تهران و سایر شهرستانا داره که 24 ساعته میتونین پول واریز کنین.
کارتی رو هم که از بانک میگیرین میتونین تو مترو و اتوبوس ازش استفاده کنین
یادتون باشه کارت شهری رو از بانک بگیرین [CityPay]
هنگامه چه زیبا برای ایران خونده (sm50)