2روزکه حتمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخوام رو یک روز حساب کنم
بکنم یا نکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
2روزکه حتمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخوام رو یک روز حساب کنم
بکنم یا نکنم
بکن .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی منصوریان ... (sm131)
پسفردا به دستم نرسه میکونمتا(sm2)(sm2)نقل قول:
من به عنوان وکیلت بهت میگم میتونی بکنی ... (sm120)
استاد شهرام ناظری در جشنواره ملی اقوام:من نمیدانستم این برنامه از صداوسیما پخش میشود وگرنه در برنامه شرکت نمیکردم .... (sm50)
من اگه تا از قبل از ظهر مثلا از دیجی کالا یا پست پیشتاز برام بفرستن تا 24 ساعت میرسه دستم و رسیده دیگه نمیدانم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خون تو رگام جون می گیری وقتی تو هستی(sm51)
خره الکی به من امید ندیدا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]