(sm2)خواصی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)خواصی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)پاک شد
یکم پول خرج کن (sm120) مَشَدی اینقد خسیس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن فرهاد میخواد دستیارش بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم ک فک کنم دو سالی(sm2) کلن قیدش رو بزنیم سخت تیز میکنن و .......
هیت مدیره بعد از مزایده تشکیل بشه جدید...ببینیم چ میکنن(sm120)
داش منصور(sm81)کارش خیلی درسته(sm127)
فرهاد بیاد بالای 60 هزار تا میرن استادیومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیئت مدیره که غلام جناب اردشیر خان تشریف دارن (sm3) افشار زاده = غلام حلقه به گوش اردشیر (sm3)
حاجی فتل بیاد بریزه همه رو بیرون (sm120)
داش علی منصور که حرف نداره (sm111)
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره فرهاد(sm19) خدا کنه بیاد
هیت مدیره بعد از مزایده تغییر میکنه
حاج فتل(sm19) این خادم عوضی نمیذاره بیاد(sm25)
اگه ایران خودرو بیاد ، فتل میشه مدیر عاملنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه اردشیر میگفت میخوام 50 هزار تا بیان ورزشگاه ، 5 هزار تا هم نیومدن (sm120) دیگه ابراهیم تقی پور و ترکی و نظری و جمشیدیان و .. در کار نبود که درجه های جنلالی ایشان رو برگردانند(sm120)
فرهاد پایان نامت در چه زمینه ای بود ؟
البته فضولی میشه ها (sm10)
امیدوارم خداییش خیلی هوارداره خودش ی تنه(sm127)نقل قول:
موندم فصل بعد کجا میخواد بره؟(sm120) سپاهان تراکتور فولاد ک فک نمی کنم مربی هاشونو عوض کنن
نه بابا این چ حرفیه(sm10)نقل قول:
من آلودگی شهری کار کردم، الودگی اب، خاک همراه با ی سری کارای نرم افزاری
ژئوشیمی زیست محیطی، روی فلزات سنگین