توو بیا تو من چیزی ندیدم(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش زده سورپرایزو؟
نمایش نسخه قابل چاپ
توو بیا تو من چیزی ندیدم(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش زده سورپرایزو؟
خبری نیست؟(sm74)(sm81)
خبرا گفته شد دیگه
پس سورپرایز بیا تو سرکاری بوده
ربطی به آهنگ جدید نداشت
ای بابا . . .(sm1)(sm81)
دیگه دیدنم محاله دیگه برگشتم خیاله .....
موزیک ویدیو ازش پخش کنن.اهنگاشو تو تلوزیون پخش کنن.ازش خواهش کنن ادمایی مثل جنتی غیره دیگه برنمیگرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نمیاره...
(sm25) اینو چند ساعت قبل از اینکه بیا تو سورپرایز بزنه برام فرستاد و منم تا میل رو دیدم اینجا زدم (sm25) با پینت ویندوز xp گرفتم و کاتش کردم (sm25) ای خدا بگم چیکارت نکنه بهنود(sm39)
معذرت دوستان خبر اشتباه بود(sm10)