درام ، تو نیویورکِ قبل از 90 می گرده ، داستان سریال هم کلا تو حال و هوای اون روزاست ، باندهای خلافکاری ، پلیس های فاسد ، ج...نده های خیابونی ، بی پولی شدید ، اعصاب برفکی ...
و یک قهرمان خوب ...
نمایش نسخه قابل چاپ
درام ، تو نیویورکِ قبل از 90 می گرده ، داستان سریال هم کلا تو حال و هوای اون روزاست ، باندهای خلافکاری ، پلیس های فاسد ، ج...نده های خیابونی ، بی پولی شدید ، اعصاب برفکی ...
و یک قهرمان خوب ...
تشکر (sm10)
پرز ابله پیر خرفت :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) همون بهتر ببازن شاید پرز آدم شد یه خریدی کرد
شاید راموس جای مصاحبه های سسشر به فکر بازیش افتاد
شاید شاید شاید(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)قدوس آر پی جی زد
قضیه این چیه ؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجیلی :(sm185) دوست دارم رو تو به من کی میگی (sm47)گمون کنم وقت نی میگی (sm47)آره دوست دارم رو تو به من کی میگی گمون کنم وقت گل نی نی نی نی (sm224)(sm2)
موزن : (sm185)بزار همیشگی شه قصه عاشقیمون تو باشی لیلی منم مثال مجنون (sm4)(sm2)
دل من موزن تو افتتاحیه پخش شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که میگفتی ملودی نداره (sm2)
حاجیلی چی بوده ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من که ملودی داره (sm120) یکم سرخپوستی میزنه و میندازه تو کفی گازشو میگیره (sm2)
حرق ملودی شد یاد حرف پری ملکی افتادم که در قحطی ملودی بسر میبریم (sm120) حرف دل منو زد (sm120) البته اینم گفت موسیقی الان همش ریتمه و اگه درامز و سازهای کوبه ای رو بگیری چیزی نداره (sm120) ببینین این چیزایی هست که بیش یکسال است دارم اینجا میگویم بابا جان یاد بگیرین ببینین نگاه عمیق بنده را نسبت به موسیقی (sm149)(sm2) البته من به جای درامز و پرکاشن میگم قابلامه ماهیتابه (sm2)(sm2)