نه باو من پسر خوبیم ، به عمت قول دادما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه باو من پسر خوبیم ، به عمت قول دادما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی کار کنم ، بعدش که می خونم ، یا غلط املایی پیدا میشه توش یا یه چیزی مهم که باید گفته میشده را نگفتم (sm180)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجتبی برای دعا کردن نیاز به حضور فیزیکی شخص داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اول یه دور مرور کن دیگه خوشگل (sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این پستتو ویرایش نکن بزار فانتزیم رنگ واقعیت بگیره جون دادا (sm70)
ای ای ، میخوای این آب زلالی که بین من و مجتبی هستو گل آلود کنیانقل قول:
قول ـت تو سرت بخوره عمه ـم خودتو میخواد (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺳﻮﺍﻝ : ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﯿﻔﺘﻪ ﯼ ﺧﻮﺩ ﮐﻨﻢ؟
ﭘﺎﺳﺦ : ﺑﻤﯿﺮ :|
کیفش به همینه که نخونده ارسالش کنی ، (sm70)نقل قول:
بلاخره آرزو یکی را براورده کردم (sm16) می تونم دو تا آرزوی دیگه هم در خدمت باشم (sm91)
همین آب زلال هم از فتوای من شکل گرفته ها (sm2)نقل قول:
من جاش بودم همین الان ویرایشش میکردم(sm30)نقل قول: