آی قربون محبتت بخواب عزیزم بخواااب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آی قربون محبتت بخواب عزیزم بخواااب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اﯼ ﺟﺎﻥِ ﺟﺎﻥِ ﺟﺎنم
ﺗﻮ ﺟﺎﻥِ ﺟﺎﻥِ ﺟﺎنی
ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺯِ ﺟﺎﻥِ ﺟﺎﻥ ﭼﯿﺴﺖ
ﺁﻧﯽ ﻭ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﻧﯽ ... (sm50)
به کی ندادی تا بحال (sm2)نقل قول:
فک کنم فقط به مهمان های سایت ندادی که اونام چون عضو نیستن لینک چونتو نمیبینن (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی سحری پاشدی بیا میخوام جهانمو ارتقا بدم (sm80)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تصاوير دزدي ده شده از فيس بوك همسربنده ميباشد(sm2)
عجب چیز ردیفیه ریو آپلود (sm118) بدون ثانیه شمار و معطلی سریع لینک بت میده با یه کلیک سرعتشم 2 برابر آپلودبوی (sm128)
خدا شفات بده
یستردی....(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب حسابی میبره ازت تا گفتم میلاد زیاد زر میزنه رفت رو حالت sleep (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر تو دلم با اینکه زود شکست
نه باز عاشق شد نه دوست پیدا کرد... (sm172)
ای سگ به روحِ بختِ من از انتخاب ِتو... (sm50)(sm27)
ستاره هارو از شب نترسون ... (sm50)
تو حق نداری دلخوشیامو ازم بگیری
همیشه وقتی باید بمونی میزاری میری ... (sm50)
من امشب خونه رو تقسیم کردم
بزار همسایه ی همدیگه باشیم ... (sm50)
آقا کی دکمه میلادو زد باز دوباره موتورش راه افتاد (sm2)
توام عاشق دلخسته سینا شدیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سحر عطر دل انگیز تو پیچیده به شهر ... (sm50)
باز دیشب چه کسی خواب تورا دیده به شهر ... (sm50)
دیدم از پنجره ی خانه هوا طوفانیست ... (sm50)
بار دیگر نکند بال تو ساییده به شهر ... (sm50)
چه خاله ها .... (sm25)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
بمیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این سایته خیلی خوبه ریو آپلود محدودیت نداره مث آپلودبوی میتونی چند تا لینک همزمان با سرعت بالا دانلود کنی (sm50)
رسول دیوث دیدمش (sm2)
عکس های عمو رو چرا پاک می کنید (sm74)
یه شعر عصبی از بیگلو بزار حال کنیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)بدم ازش میادنقل قول:
فقط فاکسی جونم (sm19)نقل قول:
Evanescence - My Immortal (sm50)
بفرما چیکار کنم مثلا وسط ماه رمضون؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بد نبود...
آم این! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولو شو(sm2)نقل قول:
12 - The Devil Knows His Own ... (sm88)
(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر لطف کن چندتا آلبوم جدید اسپید متال و گرانچ معرفی کن از گروه های جدید باشه بهتره - اینایی که یکی دوتا آلبوم بیشتر تا حالا نداده باشن