تو به هر راهی بری من ادامه میدمت(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو به هر راهی بری من ادامه میدمت(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان حداد تواناییش بالاس درسته خیلی مسیر و اشتباه رفت ولی هر وقت بخواد تنظیمی میزنه که هیچکدوم از اینا به گرد پاش نمیرسننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهبرم یکی عین زمانی
گفتم که تعداد کار مهم نیست اینایی که اسمشون بردی شهاب اکبری ده ساله دیگه تنظیم خوب نمیزنه جهانی و برادران که فاجعه
نامداری کارش درسته
سیروانم که سطحش بالاس ولی اگه حمله نکنید بیشتر پرودیوسر خوبیه تا تنظیم کننده
فقط شهاب اکبری (sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضجه باز اصلی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو به روى من یه تصویر هزار تیکه شده ست
که با هر بار رفتنت، یه تیکه شو گم کردم(sm88)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قرایی منش ارزش داره بگیرم؟ اگه اره دوتا نمونه بگو(sm2)
نگاهتو ازم نگیر صدام بزن پیش همه
پیش همه
کیه ندونه ما دوتا حواسمون پیش همه
پیش همه
بذار بفهمن با منی(sm74)
نه نگیر خودمم نگرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه روشنم کردی(sm2)نقل قول:
خدا رحم کنه به آلبوم (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نمیارتش تو البوم(sm25)نقل قول:
نا امید میشم ازش(sm2)
البته این اواخر کاش ندیده بودمت رو بد تنظیم نکرد(sm2)
با اجازه تون میخوام حمله کنم (sm173) چون سیروان واقعا تنظیم کننده خوبیه و واقعا هم سطحش بالاستنقل قول:
شما که هیچکدوم از تنظیم کننده هارو نمیپسندین و کلا همه شون رو نفی میکنید دیگه اسمی باقی نمیمونه که ازش تعریف کنید شما سلیقه تون احتمالا تو تنظیم صادق نوجوکی و ناصر چشم آذر و بابک رادمنش و قدیمی های موسیقی ایرانیه و اینام واقعا کاره شون تو سبک خودشون درسته و سلیقه ات بد نیست .. حداقل تو داخل ایرانیا، انشالله که بهروز صفاریان رو که واقعا نامبروانه بپسندین (sm55)
چرا نمیپسندم سیروان خوبه صفاریان نامداری کوشان شادمهر چاوشی کاوه یغمایی فرشاد حسامی گروه کامنت بهروز پایگان و خیلیای دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین اروین که آلبومش اومده واقعا بعضی ترک هاش موسیقیش عالیه تو سبک خودش . عادل روحنواز وامید محرم زاده پدیده های جدید
تنظیم کننده خوب زیاده منتها اینا تنظیم کننده نیستن
حضورش قطعیه (sm81)(sm2)نقل قول:
(sm81)(sm120)نقل قول:
نگاهتو ازم نگیر صدام بزن پیش همه
پیش همه
کیه ندونه ما دوتا حواسمون پیش همه
پیش همه
بذار بفهمن با منی(sm74)
چی شد که به این شادمهر عادتمون دادن؟
کجای کار اشتباه بود؟
تنظیمای فوق العاده... ملودیای خوفناک..شعرای خفن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکدوم از ما یه جور، نگران بعدشه(sm88)
اونیکه عاشقم کرد باید ادامه میداد(sm228)
نه بابا تبدیل چیه!! خودم اینا رو که میدونم، یه چیز ابتداییه!(sm170) از جایی پیدا کردم خواستم بدونم فرقی داره یا نه الکیهنقل قول:
ببخشید واسه این فکر کردم خودت تبدیل کردی (sm14) ..چون آخه نسخه wav و flac از این آلبوم هیچ جا و به هیچ طریقی منتشر نشده و فعلا گیر نمیاد و به احتمال 90 درصد فیک باشه .. تست میکنم اما فکر نکنم اصلی باشه .. (sm120) ..ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن من میگم جمع شیم بریم شادمهرو از چنگال گلیم باف ، زمانی، پویان و هاشمی نجات بدیم و اونو از حصر خارج کنیم(sm122)(sm2) چون دست و پاشو بستن یه اسلحه ام گذاشتن رو شقیقه اش میگن اینو بخون اونو بخون حرف اضافی هم نزن(sm105) (sm2)
آره ناصر خان منم شک دارم(sm51) دستت درد نکنه بتست...نقل قول:
بهش فرصت زیاد دادم...با من وقتش تلف میشد(sm74)
آره موافقم منم باهات تازه اینو نمیدونی که پست آخری که شادمهر گذاشت بعد آلبوم تصویر بعد از گرو گرفتن میا و ملینا مجبور شد اون تعریف و تمجیدها رو از تیمش بکنه تا زن و بچه شو نجات بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میام .. (sm229)(sm11) .. شادی رو آزاد کنید (sm81) ...نقل قول:
شما احیانا از فامیل های فرشباف نیستی؟ عه ! نکنه خودتی فرشباف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اصلا عارف اون ترانه را پخشش میکنه یا کلا منصرف شده؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فامیل باشم یا دشمنش باشم حقایق رو میگم هر جام لازم باشه انتقاد کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خوب بود مسعودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
منم ملاکم تعداد کار نیستنقل قول:
کیفیت کار هست
رزومه دوتاشونو دانلود کن گوش بده
قابل قیاس نیستن اصن
کوشان مسیر و اشتباه رفت و قدر خودشو ندونست
باور کن اونایی که غر میزنن بیشتر از ما با اهنگها حال میکنننقل قول:
(sm6)
دقیقانقل قول:
شادمهر میخواد همه رو جمع کنه دوره خودش
من خیلیا رو میشناختم که اهنگهای قدیمی شادمهر دوست نداشتن
ولی از البوم تقدیر به اینورو خیلی دوست دارن
این نشون میده شادمهر فقط تو یه سبک نمونده
(sm10)نقل قول:
پارسا جان حرف دلمو زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه هامون نزدیک بهم (sm127)