عه اینه ؟ منم ازین گرفتم اذیت میکنه گوش رو چرا قبلش نگفتی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عه اینه ؟ منم ازین گرفتم اذیت میکنه گوش رو چرا قبلش نگفتی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا جو الکی نده من دارم اصلیشو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق ک و ن کشم داشت و خیلی تعریف می کرد چند بارم تاکید کردم اقا داغ نمی کنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت ن داداش خیالت راحت عالیه!
منم جمعه تو پیشنهاد شگفت انگیز دیدم و خریدم (بیشتر ب خاطر بلوتوث بودنش)(sm50)
امروزم ب دستم رسید و تست کردم خوبه نسبت ب پولی که دادم
اما خب گوشو آتیشی می کنه(sm88)
میلاد آزاد شد هوراااااااا (sm118)
(sm120)تو هیچ آلومش نیست یعسده 320 درس درمونی داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرط ببندیم 320 هستش؟
مگه همونو نمیگی که میخونه بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد ببین چی میشه اون که یه جو از حق مردم خورد؟
کی فکرشو می کرد به هر دلیل و مناسبتی هر روز پائیزه یه روزی از تلویزیون پخش بشه حتی یه تیکه ش
...و چه اهنگیست هر روز پائیزه
موری می فرماید هر روز پائیزه بهترین اهنگ البوم پرچم سفیده حتی بهتر از قطار و پرچم سفید
اشکان ماهری - حکایت با صبا ... (sm50)
این فیلم خوبی باس باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بفرست دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]