نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه حالا ببینیم بد نیست اتفاقا بعدش میشه صحبت کنیم چرا مقایسه بده! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اونم فعلا ببین تا بعدن بگم....کم کم خودت دستت میاد کی خوبه
فعلا دنبال خوب نباش هر چی دستت رسید ببین تا بعد
امین جان برادر من اخه من وقتم کجا بود هر چی رسید دستم ببینم..نولانو میبینم بعدش بهم بگو کی خوبه دیگه گناه دارم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیمن لینچ و نولانو تا تموم کنی کلی وقت میبره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش اوکی...ببینم از کجا شروع کنیم بهتره (sm50)
این اشتباهو نکن که همه فیلمای یکیو ببینی چن تارو انتخاب کن بهتریناشو ببین ایناریتو کاپولا فینچر اسکورسیزی برادران کوئن ارنوفسکی ایستوود تارانیتو و خیلی های دیگه (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
مچکرم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم حرفیه ولی میخوام حداقل کارگردانای بزرگو همه فیلامشونو ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)خب اون کارگردانا بخاطر همه کاراشون معروف نشدن بخاطر شاهکاراشون مشهور شدن
(sm50)