خوباشونو میبینم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوباشونو میبینم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع میشینم یه کارگردانو خوباشو میبینم دیگه..ولی خدایی فیلمای لینچ خوبه تو چرا خوشت نمیاد موندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم ترین نکته برای لذت بردن هر چه بیشتر از سینما داشتن صبرو حوصلست (sm120)نقل قول:
کسی که با دیدن 2 تا فیلم از یه کارگردان خوب دلسرد بشه همون بهتر این سمت نیاد
(sm120)جفتتون عین همین پفیوزا من کی گفتم هر چی دیدم پسندیدم از اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترو دتکتیو مگه نه که تازه 1فصلش اومده؟ یه طوری گفتی هیچ وقت فراموش نمیکنم انگار داری در مورد لاست حرف میزنی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ...
هردوتایی که گفتم مینی سریال بهستن و یک فصلی ولی به اندازه 10 فصل سریال های دیگه معنادار معماگونه است . کلی حرف توشونه (sm50)نقل قول:
باو من مالیو میگم! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا جاده مالهالند دید گفت خوشم اومده من 4 5 تا دیگه معرفی کردم الان اومده میگم inland empire هم خوشم اومده من مطمئنم 5 6 تا دیگه از لینچ ببینه هم خوشش میاد خب این باید بقیم ببینه (sm120)
البته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما خب دیگه کسی که تازه میخواد فیلم ببینه ممکنه دلسرد هم بشه... پس همون باس گزینشی ببینه
من کی گفتم خوشم نمیاد (sm77)مالهندو گفتم خوشم نمیاد مسخرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریالو ببین که قراره بعد اینهمه سال فصل سومشو بسازه