قصه اینجاست
که شب بود
و
هوا ریخت بهم
من چنان درد کشیدم
که
خدا ریخت بهم ... (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
قصه اینجاست
که شب بود
و
هوا ریخت بهم
من چنان درد کشیدم
که
خدا ریخت بهم ... (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دیگه خستم از این شهرو
از این دنیای وا مونده (sm50)
(sm50)
(sm2)
پرتغال اول شه میخوره بلژیک حذف میشه
دوم شه میخوره ولز میاد بالا (sm120)
شب بخیر (sm27)
گل(sm118)
"دلم گرفته برايت" زبان سادهي عشق است
سليس و ساده بگويم: دلم گرفته برايت... (sm50)
گل(sm118)
دلم گرفته برایت (sm172)
می تو(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر تو این زندگی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دسته(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط حداقل یه ساعت به دوستت میگى جلوم چیو جمع کنه
تو که آمارت روئه میخواس کیو خر کنه؟! (sm172)
هر کی پرسید ازم
میگم بی تو ام اوکی
ولی میدونن جوکه...
فدای سرت عزیزم فدای سرت (sm172)
گفتی مشکل منم... دیدی رفتم؟!
الان بهتره؟! حواست جمع ـه؟!
من چی؟!
خلاصه گوه سگم با کسای دور و ورم
رفیقام میگیرن سراغ تورو ازم...
خداحافظ گل پرپر...(sm172)
(sm120)
(sm168)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی آپدیت بعدی مشخصه که کی میاد؟! که اگه به زودی میاد دیگه اینو نگیرم بمونم چن روز دیگه جدیده رو بگیرم و جهانو ارتقا بدم (sm120)
مرداد میاد
اوووووه خیلی مونده که... پس همینو دان میکنم...
اینو که گرفتم آپدیت کردنش زوری که نیس نه؟! (sm120)
و اینکه چطور بفهمم رو لپ لپم سازگاره یا نه؟! (sm120)
Acer Aspire E15 E5-571G-58D9
مدل لپ لپم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نصب کن جدیدتره و نسخه پرو داخلش
سازگاره
بعد اینکه نصب کردی سرچ بزن چجوری جلوی اپدیت رو بگیری
اینی که دادی واسه 10 می هستا... اینی که لینک گذاشتم واسه 23 می (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها نخوندم اپ شده عنوانشو دیدم
باشه همونو نصب کن که خودت لینک دادی
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی کار داره یا با دو تا کلیک حل میشه؟! (sm120)نقل قول:
دو تا کلیک نیس ولی اونقدم پیچیده نیس
اوکی پس تا آخر این هفته میریم واسه ارتقا (sm132)(sm118)(sm120)
سپاس واسه راهنمایی (sm10)(sm120)
(sm10)
"شاهین" تو دموی "رادیکال" چقد شبیه "هیچکس" میخونه (sm192)
سلیس و ساده بگویم: دلم گرفته برایت... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی باقیش رو هم راحت بگذرونی (sm134)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزینه 3 (sm59) عجب تستی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مینا جون خوبی؟(sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]