هر جا دوس داری میزنیم سرور
پخ کن
نمایش نسخه قابل چاپ
هر جا دوس داری میزنیم سرور
پخ کن
من چی !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعراشو از من گرفتن دیوسا !!!! (sm2)
(sm2)الانه که بهادر اس مس بده ممر
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارج کنسرت داره (sm2)
(sm2)چن تا از عناوین پخ های همتین از دست این رشتیا غند میخوای غند
nhthntg
fefsdvdfg
mhjkyuf
xsxascsdd
(sm2) به منم میده همینجوره ..
پس میخوای بنویسم : برسد به دست الی عزیز تر از جان ، مانده در قلبم جاویدان ؟! (sm89)
من رشتی نیستم جویباری هستم ، جویبار الان خودش پایتخته (sm59)
همتین منو اسکل کردی خداییش ؟
بک گراند کو عکس حسین کو گفتم اسما همون اسمای البوم باشه مثالم زدم برات ادرسای پیج و وب کو
خداییش اگر حوصله نداری بگو خو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
چیکار دارین میکنین
(sm2)
هیچی برای اعتبارت دعا .. (sm59)
باز این مصیبت اومد
خودت گفتی نمیخواد ساده بزن . بکگراند و عکس حجمشو زیاد میکنه ، مخصوصا بکگراند که 10 تا صفحه هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا خیلی چسی میاد پسریم !!!!
(sm98)نقل قول:
من منظورم از ساده این نبود که نزن گفتم اگر زحمت داره نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسم یه عکس 20 کیلو بایتی میزنی دیگه اچ دی نیس که عکسای حسین چرا اینجوری گیج میزنی
آدرسا و اسامی رو درس کن
پیش فروش نداره البوم ؟
همون اول بزنم : مجموعه اشعار حسین صفا در آلبوم فلان ؟
ممر حوصلت سر رفت بپر روش
آره خوبهنقل قول:
هنوز که نیومده احتمالا ایتونز هم میذارننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه حالش به خرید خود البوم ایتونز چیهنقل قول:
شعر نذاریا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)نقطه عطف صدا
توام اسکل شدی ها خودت فهمیدی چی پرسیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر این روزا جلوی چش من کمتر بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد معتمدی در گفتگو با مهر:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
با اون سایت بیب تونز بود چی بود اشتب گرفتم (sm2)نقل قول:
خود پاسارگاد اینترنتی نداره ؟
هرچند احتمال زیاد مشهد باشم، سیزده که مشهد بودم از احمدآباد گرفتم (sm168)
مگه من مسخره ی شمام (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همتین چی شد
بکگراند فایل ورد راحت میشه ولی پی دی اف عکس باید خیلی با کیفیت باشه و حجمش هم خیلی بالا میره
از علیرضا شاکرانه عزیز بخوانید !
موز
بر میز هر کس بود ، یک سیب و ده تا موز
انگار پر کرده ، دور و برم را موز
عقد و عروسی ها ، وقتی جدا باشد
مردانه یعنی زجر ، ور رفتن با موز
هی تق تق چنگال ، هی خش خش چاقو
یک بچه نغ می زد ، می گفت : بابا موز
در قسمت زنها، نای نای نانای نای نای
مردانه هم صحبت از هر چه حتی موز :
- تیمت سه تا خورده ، سوراخه لامصب
- فعلا که ما صدریم ، هه هه بفرما موز
- یک هفته ای میشه ، درد کمر دارم
- باید بمالی روش ، پایین به بالا ، موز
- دیشب زنم میگفت : "هم سفته هم کوتاه
از کی خرید کردی ؟ این لوبیاس یا موز؟"
وقتی که شام آمد ، درجا همه خوردند
بیچاره من ، خوردم، با کوکاکولا ، موز
عقد و عروسی ها ، وقتی جدا باشد
مردانه یعنی رفت ، در پاچه ی ما ، موز
ای خدااااااااااااااااااااااا ااا
باز که اسما رو درست نکردی
من بمیرم راحت شم (sm81)
شعر نذارینا
منفور بودنو دوس داری انگار
الدنگ وقتی تو داری شعر کامل رو میذاری باید اسمی که تو کتاب هست و بذاری ، هروقت شعر و کات کردی میشه اون شعری که خواننده میخونه
اگر اینجوره پس چرا بعضیاشو درست زدی بعضیاشو نه بعضیاشم ناقص نوشتی مثلا فقط نوشتی پارو !نقل قول:
بابا تو ما رو گاییدی