اصلا شک نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا شک نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پخش میشه ایشالا کار خوبی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کردم همه کاراشو و به همین خاطر میگم هیچی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دو تا تنظیم تاپ بگو ازش
رزومش پر کارای معمولی و متوسط
بازم میگم هاشمی هم هیچی نیست مثل زمانی
قطعه ی عاشقترین نیما مسیحا یکی از ناب ترین موزیک هایی هست که شنیدم (sm127)
نیما مسیحا عاشقتریننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید زمانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومش کلا با افکاریه چه شود این البومنقل قول:
البوم طرفدار و و نقدیر هم که اومدن یه دقیقا همین دوستان همین حرفارو میزدن و از اشعار برزوویی ایراد میگرفتن
من فکر کنم عید پخش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کیفیت اصلی ایتونز نیومده
حسین جان یه سر بیا تاپیک now playingنقل قول:
ابی حامد عزیز ترک بدون کلام از اهنگهای البوم پخش نمیکنن مثل روز سرد که بیکلامش اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف یا تصویر بدن کلام هم بدن
به نظرم شادمهر از نظر ترانه تو دو البوم اخیرش عالی عمل کرده و فقط تو بی من وقلب من و تا حدودی یه قفس ترانه های ضعیفی داشتن . از تک به تک ترک ها میشه لذت برد و تقریبا هیچ کس رو ندیدم مثل شادمهر که بتونه این همه کار هیت داشته باشه....این البوم هم فاصله ی شادمهرو با دیگران بیشتر کرد.......تو این دوره ی موزیک که هیچ کار خوب متفاوتی نمیبینیم و موسیقی رو به نزول رفته باز هم شادمهره که متفاوته ...یه تک تراک تصویر کافیه تا بفهمی این بشر چقدر نابغس....تنها ایراد کار تنظیم هاس اونم در مقایسه با خود شادمهر نه دیگران..تنظیم ها فاقد اون ریزه کاری ها و تکنیک های شادمهره که اونم باید به شادمهر حق داد که دیگه مثل گذشته خودش نتونه همه ی وقتشو صرف موزیک کنه...هر چند تو تمام تراک ها رد پای خودش مشخص بود ........موزیک پاپ یعنی همین.......موسیقی که زبان محاوره ی مردمه و ساده و دلنشین احساسات مردم رو به چالش میکشه و از عشق سرچشمه میگیره........فقط باید لدت برد ازین هنر بی بدیل.....درسته ما شادمهریو میخایم که خودش رو به چالش میکشید با انواع موسیقی جاز کانتری راک و ... که با تلفیقش با پاپ باعث اون اثار بی نظیر میشد ولی شادمهر با گذشت زمان اینو نمیخاد و باید بهش حق داد...البوم تصویر بی نهایت زیبا بود حالا کارشناسان نخبه تایپیک کناری موزیک باران هر چه میخاهند بگویند (sm59).....
احسنت بر شما (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما جان اون اهنگ خالی خیلی چسبید بقیه کاراشم دان کردم محشر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست گلت درد کنه
راجه به ویو و فلاکی که گذاشتی تو تاپیک بگم که هردو از mp3 کانورت شدن و قلابی هستن
اتفاق خیلی خوبی در راههنقل قول:
چرا اومده و تو آیتونز برای فروش گذاشتن حتی تو آمازون هم هست اما امیر میگه کیفیتش همینه و بالاتر نیست و اونی که تو آیتونز برای فروش گذاشتن از mp3 به m4a تبدیل شده و منتظر نسخه فیزیکی اورجینال آلبومه تا wav بزارهنقل قول:
من نمیدونم دوستان اینجا خیلی کارشناسند یا بقیه افراد دیکه تو اینستاگرام و سایت ها و پیج های مختلف خیلی سطحشون پایینه...آخه هرجا میرم میبینم بالای نود درصد از آلبوم خوششون اومده
اگه همه بگن خوبه راضی میشی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون پیج های مسخره ای که میگی شادمهرو به اینجا رسوندن که دیگه خودش اهنگسازی نکنه
افکاری، منجی خواننده های فراموش شده!نقل قول:
ایشالانقل قول:
خیلی مخلصیم(sm19)نقل قول:
آها با همون برنامه تست کردی؟ دمت گرم. مشخصه وقتی نسخه فیزیکی وجود نداره این کیفیت ها تقریباً غیر ممکن هست(sm132)
این ترک به لطف افکاری گرفت و صدای فوق العاده نیما مسیحا تنظیمش اتفاقا سطح کارو آورده پایین این سعید زمانی کلا یکی دو تا تنظیم قابل قبول داره جفتشم برای یراحی بوده یکی ترک 4 آلبوم مثل مجسمه که اسمش یادم نیست یکی هم تیتراژ نفس که اونم تو همون سبک ترک 3 آلبوم آخر خواجه امیری هومن نامداری زد خیلی از این بهتر بودنقل قول:
اره منظور منم همون اورجیناله که نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه کیفیت mp3 هستش
اره تستش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با کیفیت ای تونز هم میشه خروجی ویو گرفت ولی نسخه ایی که خودشون به صورت ایدیو میزارن و یا نسخه فیزیکی خیلی بهتر هستن
پیشنهاد میکنم بقیه کارای peter رو هم دانلود کنی واقعا ارامش بخشه (sm127)نقل قول:
بله افکاری خیلی تاثیر داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش من نگفتم همه بگن خوبه...فقط انتظارم اینه ک چون از این تیم بعضیا خوششون نمیاد نیاند الکی آلبوم را بکوبندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداکنه زودتر شر این تیم مسخره کم بشهنقل قول:
دیر یا زود اینا هم میرند....شادمهر عادت نداره همیشه با افراد خاصی همکاری کنه..چند وقت با ناهیدی و مونا بود..چندوقتم این تیم..چند وقت دیگه هم چندتا دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته جالبی که الان متوجه شدم اینه که اولین البوم باکلام شادمهر، مسافر، هم اسفند منتشر شده
شروع از اسفند، پایان در اسفند(sm25)
اگر ادامه ای وجود داشته باشهنقل قول:
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها الان برنامه ابی را گذاشت و ب سوالای طرفداران جواب میداد..کسی دید؟؟؟ واسه همکاریش با شادمهر حرف نزد؟؟
اتفاقا این سوالو من توی کامنتا پرسیدم(sm59) ولی نه جواب نداده. البته این پارت ۱ بود پخش شدنقل قول:
داشتم کم کم احساس تنهایی میکردم با جوی که اینجا به خودش گرفته (sm50)نقل قول:
محسن یگانه تو آهنگ جدیدش اسکی رفته از شب برهنه!؟؟ :|
تنها نیستید پیمان جان... ولی وقتی خودش داره اینجوری پیش میره ماها دور از جون چه غلطی میتونیم بکنیم؟! هرچی شما بگی همون کارو میکنیم به خدا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونایی که از آلبوم خوششون اومده نیان اینجا که جو خراب نشه!!
ببین من از زمان البوم دهاتی دارم شادمهر گوش میدم .سطح و کلاسش هم بری همه بالاست.. ی مثال فوتبالی کسی که از بازی اندره پیرلو یا اینیستا لذت میبره نباید از بازی عمرعبدالرحمن لذت ببره؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مگم کسی که طرفدار داره محو نمیشه .چون ی چیزی داشته که طرف خوشش اومده حالا کم یا زیاد کاری نداریم..ولی موسیقی مملکت ما اوضاع خوبی نداره همونطور که خیلی چیزهای ما اوضاع خوبی نداره
معلومه کدوم دسته دارن جو خراب میکنن اشکال کار اینجاست اون چند نفری که اینجا همش ساز مخالف میزنن فکر میکنن خودشون طرفدار چندین و چند ساله ی شادمهرن و بقیه تازه 2 ساله فهمیدن شادمهر یعنی چی ولی سخت در اشتباهننقل قول: