پایان در ابتداست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پایان در ابتداست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178) عالی بود توی نقشش ! باورت نمیشه بعضی جاهاش منم بغضم میگرفت(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی صفاریان میمرد و ایشون نمیمرد ...نقل قول:
میلی من میرم شب میام هروقت صابر از پا منقل بلند شد بهش از طرف من بگو کونو چند.تگ فایده نداره باید همون لحظه خودت بهش بگی یادت نره(sm2)
دیروز نهمین سالگردش بود ...
(sm25) کاشکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنتی عطر میخری از جایی؟ من تابحال فقط از Ershaco خریدم ...
(sm172)واقعا؟؟ پس تصادفا خوب موقعی دیدم فیلمش رونقل قول:
(sm81)(sm81)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت سوم تابو خیلی خوب بود ...