(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خودش هیچی نداره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای تاریک رو از پنجره میبینم دلم میگیره ولی وختی بیرون قدم میزنم تو هوای تاریک خیلی ارامش بخشه (sm50)
اون صداش عنه ؟ (sm50)نقل قول:
دقیقا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو شب بخوابه ، من بیدارم (sm50)
با صدا های خش دار حال میکنم (sm50)نقل قول:
یه کم سراب بیار (sm50)
هدفون رو وصل کردم به موبایل سوکیتش از این کوچیکا بود ، اهنگارو بدون صدا خواننده پخش میکرد (sm54)
یه دور البوم پارو رو اینجوری گوش دادم پرام ریخت (sm54)
ای کاش رنج اخر داشت (sm9)